• Hattis

    Livets toppar och dalar

    PB - tycker också att Mugglans förslag är supercharmigt!

  • Hattis

    Tack för input och klokt svar Lappis!

    He he, det är klart att det blir en Bynolf

    AM - Gaah, dagisstart redan! Kan det vara sant? (ja det kan det)

  • Hattis

    Å Lappis, snart är det dags för nästa steg iaf! Om det inte är jordbävning så att nämndsammanträdet blir uppskjutet (och det känns inte riktigt sannolikt).

  • Hattis

    Mugglan - eller hur? Här har det varit några droppar (tillräckligt för att behöva trosskydd) - halft dygns uppehåll - några droppar etc i fem dagar! Vet varken ut eller in. En sak om det brukar vara så här, men det brukar det ju inte. Har nu mailat gyn, hon brukar vara blixtsnabb men hon kanske fortfarande har semester.

    Just det - ett godkännande är ju ett plus! Barnbesked - fastställd "BF". Eller?

  • Hattis

    Om det är så lugnt får Pricken allt ta och skynda sig om det ska bli ngn Brynolf och inte en Verner.

  • Hattis

    Å, Snorkis, det är omöjligt att läsa utan att börja gråta. Jag har tänkt på dig ofta. Kram och skriv så mycket du orkar.

    *bestämmer mig för att läsa ikapp imorgon*

  • Hattis

    Galleriet - har inte hittat vad ni skrivit längre bak men om det görs offentligt på annat sätt än tidigare så vill jag bli borttagen.

  • Hattis

    Hej hopp hopp igen, vad ni är effektiva!

    Ingen Nennebebis ännu tydligen. Men Pricken kan ju få heta Brynolf i alla fall (eller Brynolfa - varför inte vara unik ?)

    Litar inte på att BT inte avbryter mig, så jag skriver lätt stressade inlägg. Hur är läget Oupsie, mår du mindre illa?

  • Hattis

    FrulLan - aha så det är syskonförsöksdags?! Skojsigt. Om kaffeteorin stämmer så lär jag knappast någonsin kunna få en flicka... Hoppas att du känner dig mer bekväm med hela könsgrejen nu och kan exprimentera lite mer bekymmerslöst. Kram och som flera sagt tack för att du delar med dig.

    Forumet - och galleriet - nu är jag med på vad ni säger  - låter bra. Det är ju som flera sagt mycket kluvet, jag tillhör skaran som vill vara ytterst anonym och har därför lite svårt för att berätta sådant som kan identifiera mig.

  • Hattis

    Mycket tröttsam stressartikel - håller med AM, nog blir totalt sönderstressade kvinnor gravida!

    Tinga - visst var det du som frågade, jo det blev mf nu . Men så tidigt att det inte känns närmelsevis så jobbigt som MA:t förra året (ältar ju en del fortfarande så det har jag nog inte riktigt kommit över)

    Mer barnkarusell EGO: Har en låååång tant men har börjat med ÄL-stickor ändå. Ifall att. Håller med PB - det är ju verkligen billigt och bra när man inte har någon aaaning om hur den förbannade cykeln ser ut egentligen .

Svar på tråden Livets toppar och dalar