• muggles

    Livets toppar och dalar

    Ore: bra där, tack!


    Ajdå med op för Nenne, lät inte bra alls


    Sept: skit också! Så ledsen för din skull.


    Måste jobba, återkommer...

  • muggles

    Vilken bjässePrick!!! Stackars lilla Nenneskruttan (ajaj)

  • muggles

    Innan jag fortsätter (svårt att slita mig): hörde om Lappis plus igår - TJOHOOOOOOOO!!! Så roligt!

  • muggles

    Försöker läsa ikapp men får nog posta nu... (har bara kommit t sida 533)


    snaily skrev 2010-08-25 20:27:17 följande:
    NenneSKÖNT i det här läget att ni har så nära till förlossningen! Undrar vad de kommer rekommendera åt oss, undrar hur långt man ska ha mellan värkarna för att resa 13 mil?

    Snaily: det är inte skönt att åka bil när man har värkar, så åk gärna in lite tidigare. Ni kan ju alltid ta en tur på parkeringen och gå en vända om det är så att det inte händer tillräckligt...

    PB: stora stora kramar till dig i "helvetet"!!!

    Tinga: stora kramar även till dig. Förstår att det känns tungt att se andra barn äta som bara fasen. Precis så jag känner när jag ser andra grav-magar här i grannskapet. Usch ja.
    JAg tycker inte alls att du är barnslig i dina tankar (att du vill att det ska lösa sig nu, inte om 5 år). Det är så naturligt att känna det så. Du har ju ändå inte så höga krav:
    du skriver att du skulle vilja att tex Piff äter tillräckligt med näringslösning - du kräver inte ens att han ska äta fast mat. Han är ju 2,5 (2) år!!! Det är ju inte orimliga "krav" alls. Klart det är frustrerande, klart du blir bitter över att andra barn äter!!!! Stor stor kram.

    PB: fy fasen vilket grymt rim (jag är så impad av folk som kan rimma för det är jag värdelös på), sid 474 OCH sid 503.

    smint: man måste inte kommentera allt för att vara "en i gänget" - man kan välja det som intresserar en. Bara så att du inte kroknar i förtid...

    Cicci: tack för grattis - vilket minne du har!

    Oupsie: vad är det du och maken grälar om? (Om du vill avslöja...)

    TAck alla övriga för grattis till Moa - vilken ära att få dela med Pricken

    Lappis: har du tänkt på att du är den enda här som får fira ditt plus med att dricka champagne?! Några fördelar ska du ju ha...

    fru AM skrev 2010-08-26 19:25:57 följande:
    Måste man vara släkt? Kan du inte bara säga att du ringer från Tråden? Hälften av alla syrror på det där sjukhuset är säkert smygläsare. Nej men man vill ju veta snart att det gått bra, vad det blev, om Nenne vrålade "håll käften" till P, om P hade på sig varselbrallor ...

    MOAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAaaa!!!

  • muggles
    FruCicci skrev 2010-08-29 09:10:49 följande:
    Porchez, det är ingen terori direkt att det fäster direkt efter, utan medicinskt helt sant.Jag fick höra det själv efter min abort, det är ju som MF, MA fast man tar bort det själv liksom. Jag blev gravid med en gång efter den. Hade bara en lite mens efter och sen gravid.Så jag skulle säga, GO September, bara kör på!September, hoppas du drack massa vin i går och åt en massa ost
    Men det handlar ju inte om det. Har man lätt att bli gravid (som tex Sept) har så är det klart att hon kanske blir gravid direkt. Men jag som inte har lätt att bli gravid (är ju för gammal) för mig funkar det ju inte att ha ett MF/MA först. Jag inser inte alls vad ett MF skulle ha för påverkan. Jag tycker det låter lite som det där med att slappna av...
  • muggles

    Nenne: har förstått att det inte var en drömförlossning direkt Vad tråkigt att BM inte lyssnade på dig, aldrig ngn rolig upplevelse.

  • muggles
    Fru E skrev 2010-08-27 09:03:37 följande:
    Maken är helt galen, han köpte en ny hoj igår som han nu är uppe och hämtar i Göteborg hos Mugglan. Han har suktat efter den i två år sen den kom ut och var svettigt dyr men nu sålde de ut demoex till "reapris" jaja säger jag bara.
    Jag har inte lämnat ut ngn hoj!
  • muggles
    Hattis skrev 2010-08-29 20:16:39 följande:
    Lycka till med packningen Tinga!Slänger ut en fråga till er som varit gravida och har åkt skidor (alpint) hur länge funkade det? Här funderas som vanligt på skidresa. Och jag har inte lust att som vanligt trilla i jagkanskeärgraviddåhålet utan tycker att det vore trevligt att hänga på. Någon som åkt skidor vecka 25? Muggles? Telis? Ngn annan?
    Jag åkte skidor i Åre när jag var i v17 (kände första fosterrörelserna på tåget upp ). Gick bra att åka förutom att jag blev rätt anfådd när jag skulle staka mig på en lång raka. Fick även rätt ont i bäckenet och foglossning. Fick med nöd och näppa plats i skidbyxorna (och då var min mage rätt liten hela grav). Så v25 är väl liiite tveksamt men kan gå.
  • muggles
    Hattis skrev 2010-08-29 23:08:48 följande:
    Kunde inte låta bli att titta på huset Lappis! Ett wow-hus med de tapeter man själv vill ha! Mitt drömkök var med också! Men, den lilla tråkhushållerskan,: vad stort - tänk att städa allt detta! Schysst tomt men lite väl långt till T-bana? Inget större problem när man har en bil gratis precis utanför ytterdörren kanske.
    Håller helt med om tapeterna! Och inte särskilt dyrt heller...? Insynsskyddad tomt verkar det, det är väl ett krav Lappis?
  • muggles
    Telis skrev 2010-08-30 12:25:11 följande:
    Nu är vi iallafall uppe i 6000 inlägg snart på lite drygt en månad, det måste väl vara rekord?
    Ja och jag trodde aldrig jag skulle komma ikapp efter en intensiv datorlös helg...
Svar på tråden Livets toppar och dalar