• muggles

    Livets toppar och dalar

    fru AM skrev 2010-08-30 14:12:06 följande:
    Nej hörni nu behöver jag stöd! HAr precis sökt min absoluta drömtjänst.
    Inboxning tack! Nyfiken och jag tror itne jag konkurrerar i samma bransch
  • muggles
    Lapinette skrev 2010-08-30 14:30:17 följande:
    Jag skulle inte klara av att vara ledig! Men däremot skulle jag absolut kunna tänka mig att jobba mindre.
    Håller med - 6h dag skulle vara perfekt. Lite mindre stress med dagishämtning, middagslagning och träning vore fint. Med bibehållen lön då såklart...
  • muggles

    Lappis: skilsmässa el nyare hus? Är det trafikstört? Mr. Yasuragis mor kanske bor granne?

  • muggles

    PB: läste om din konstiga cykel. Så fruktansvärt störande. Jag har en väninna vars mens hoppade över en hel månad, så det blev en väldans lång cykel (hon var/är dock inte i barnskaffarstadiet), så allt kan hända. Men så störande när ivf:en skulle startat! KRAM! (Jag som tänkte i mitt stilla sinne att du kanske skulle plussa ändå...)

  • muggles

    Själv har jag en tid hos en familjeterapeut imorgon redan för att prata igenom mina tankar om barnlöshet mm. Hon hjälpte mig på den tiden när min mamma hade det jobbigt så jag tänkte att jag börjar hos henne. Funkar det inte bra (om hon inte kan hjälpa mig i just detta ämne) så får jag väl söka reda på ngn som är specialiserad på barnlöshet. Men sorg som sorg kan man ju tycka... (Carlanderska erbjuder ett gratisbesök per ivf-behandling men ett besök kan ju kvitta tycker jag.)

  • muggles

    Lappis: ja man kan ju undra. Du får väl snoka runt bland grannarna, de brukar ha koll

  • muggles

    EA: lycka till med uppkörningen! Vad ska du göra i Falun?

  • muggles

    Cicci: det där som din läkare hade sagt om att "kroppen skriker efter det den har förlorat" tycker jag tyvärr inte låter vetenskapligt alls. Om detta vore en bra metod borde det väl ingå i alla ivf-behandlingar att framkalla ett mf först Nä låter som rena nyset. Men har man lätt för att bli gravid kan man nog bli det direkt efter ett mf, men det skulle man ju blivit iaf...

  • muggles

    Nä dagishämt. Och usch, ångest över vad jag ska laga för middag. Komemr alltid på det i sista stund, kan aldrig planera i tid som maken (som printar roliga recept fr nätet el f'låt numera kollar han in dem på sin Htc )

  • muggles

    Lappis: jo då på Carlanderska ingår ett besök, sedan kostar de 800 kr gången. Vet inte vad min "psykopat" (som maken kallar dem ) kostar, kanske är ngt liknande. Hon kostade 600 kr då men det är ju ett antal år sedan.

Svar på tråden Livets toppar och dalar