• muggles

    Livets toppar och dalar

    PB: jag gillar också den här tiden. Jag gillar hösten för att allt kommer igång igen efter sommaren. Och så gillar jag klara dagar med solsken och lite skarp klar luft, alla höstfärger och så har man lite nya tröjor att ta på sig. Det är sedan i nov när det bara regnar, alla träd är kala och det bara är trist som det är jobbigt. I februari har man iaf ofta en skidresa att se fram emot


    Telis: ska ni på skidresa i år (jag menar denna säsongen) eller?

  • muggles

    Ang OB i toan så tror jag inte att stopp är det som är det västa (iaf inte med moderna rör som vi har i huset) utan jag har förstått det som att det inte är miljövänligt. Det åker med ändå till reningsverket och fastnar där i deras reningsgaller vilket de stör sig på. Men jag ska börja med toapapper nästa cykel jag lovar!!! (Jag trodde alla slängde tampong i toan...)

  • muggles

    Nenne: grattis igen till Pricken och välkommen hem hem du och din babianröv! Vad skönt att du inte sprack så mkt som du trodde. Turligt nog brukar det väl läka rätt fort i de nedre regionerna, iaf runt slidan. Har du ngn uppblåsbar ring att sitta på? Har förstått att det kan vara bra i dessa sammanhang - själv behövde jag aldrig ngn.


    Telis: vad otäckt med en sådan konstig diagnos som inte verkar stämma. Kan det här magontet ha samband med ditt illamående för några veckor sedan? Det är inte magkatarr heller? *amatörläkaren är igång* Vad bra ändå att han ringde upp igen och frågade hur du mådde.


    Sept: blä halsböld lät illa. Krya på dig!


    Lappis: skönt att få iväg alla papper!


    Kikki: grattis till att bli mormor!


    PB: lycka till hos gyn idag!

  • muggles

    I den här tråden behöver man väl aldrig vara orolig för att bli utan overall?! Finns det ingen i affärerna (vilket jag har svårt att tro) så är det väl bara att låna av ngn som har en äldre årsmodell av barn...? Slappna aaaaav tjejer....

  • muggles

    Vad många ! det blev i mitt förrförra inlägg och vad illa jag stavade... jaja.

  • muggles

    Lappis: jag tycker inte du behöver skriva 'ego' innan dina inlägg om papper osv, det låter som att du inte tror vi är intresserade? Jag är iaf intresserad! Jag skriver en massa dravel om mig själv utan att infoga 'ego' först - kanske ngt ni stör er på iofs haha?


    Oms: nu förstår jag mkt bättre vad för tecken du menar, bra beskrivet. Imponerande ändå att du har tacklat allt detta med gott humör och stöttat henne så mkt som du har gjort. Men man klarar ju det man måste...

  • muggles

    Telis: vilken sötnos Televinken är! (Får man skriva så om en kille? Jag hoppas det.) *kollar in galleriet*


    Tinga: oj vad pojkarna har växt sedan jag såg dem sist i maj!!! 

  • muggles

    AM: skit med gräl igen Hoppas det vänder innan dagen är över.

  • muggles

    Vi har ju rätt fina lgh i Götlaborg också: www.hemnet.se/beskrivning/857257


    Fint men opraktiskt kök och tråkigt badrum, i övrigt väldigt estetiskt inrett (tycker jag, även om jag har en annan stil hemma)

  • muggles

    I rule!


    Nu lunch och sedan till psykopaten!

Svar på tråden Livets toppar och dalar