• Ore

    Livets toppar och dalar

    Mugglan: Luncha torsdag 16/9? Kommer vara i Götet då...

  • Ore

    Meeen, jag har ju minne som en guldfisk!!!


    Grattis smint till tillökningen i familjen!


    Och Grattis Oupsie till att ha fått klartecken från banken!

  • Ore

    Gosnosen: Jag hade själv kunnat tänka mig att "byta" vid ett halvår ungefär... Eller att börja dela litet grann då. Men nu funkade det väldigt dåligt ihop med makens jobbeskapader *mutter, mutter*... (Nej, inte så mycket mutter egentligen, jag har varit med och bestämt att det här är bäst för oss alla i längden)


    Men en tjej i föräldragruppen började jobba när barnet var ett halvår, och som jag har förstått har det funkat bra...

  • Ore

    Meeeen, mitt inlägg försvann! *muttrar åt datorn*


    Klockarbol: Smart tänkt med semesterdag och ikappläsning! Bra att foten höll, också.


    September: Skönt att det verkar vara över med blödning och allt! Hoppas nästa försök går bättre, men jag vågar inte hålla tummarna - det har ju inte hjälpt hittills...


    Telis: Låter som ren självbevarelsedrift att ni inte kom ända till Skansen...  Fast antagligen var inte läkarna där, men det var nog rejält med folk ändå.


    För oss har helgen varit ganska lugn. Lillkillen har blivit förkyld, vi har hunnit med ett födelsedagsfirande (kan tipsa om att denna kakan är väldigt god: www.tasteline.com/Recept/Kladdkaka_med_After_eight)


    Och så har vi även hunnit få in ytterdörren i huset! Det kändes som ett stort steg framåt, i alla fall...

  • Ore

    Åh, vad kul att få ett sådant kort, att Moa har gjort ett sådant intryck!


    Puh, har nu skrivit ihop ett personligt brev. Ivägskickat till Vickan för att få litet input på det... (Tusen tack för erbjudandet!!!)

  • Ore

    Piggelin: Låter som en smidig variant! Fast det blev rätt snyggt med dem smälta på... Det var också After eight som fick smälta i smöret, innan man hällde i det. Så det var ganska kraftig mintsmak

  • Ore

    Oupsie: Japp, en månad innan (ungefär). Då ska de inte längre kunna vända sig av sig själva, och det är då de alltså kan ha lagt sig åt fel håll. Sedan vill man ju vända så fort som möjligt, innan barnet blir för stort...

  • Ore

    Telis: Skönt att intervjun kändes bra! Om det nu inte dyker upp något drömjobb i brådrasket så håller jag tummarna för att du får ett jobb att ha så länge Men du hade någon mer intervju också, eller? Vilket var det som de ville ha någon snabbt till?


     


     

  • Ore

    Am: Städa innan städaren återvänder??? Är det inte bra om städaren får känna sig riktigt saknad genom att ta itu med rejält smutsiga golv?

  • Ore
    Oupsie skrev 2010-09-06 20:35:40 följande:
    Aha, ok. Jag trodde som sagt att de vände sig senare, hoppas att allt gick bra med vändningsförsöket idag då. Fick du genomgå det? Har ett svagt minne om det nu när vi började prata om det.
    Hoppas det gick bra, ja...

    Jag slapp vändningsförsök, men jag fick åka in och göra ett UL för att se hur bebisen låg, och det var med huvudet nedåt. Och jag tror att det var ganska exakt en månad innan BF. Normalt sett så kan BM känna hur barnet ligger, men de blev inte riktigt kloka på lillkillen

Svar på tråden Livets toppar och dalar