• Hattis

    Livets toppar och dalar

    Kängu - Grattis till din tillhörighet till headhuntingligan! Wow

  • Hattis

    Jo, PB, jag hade viss ågren över vad jag skrev angående att ta åt sig liiite för mycket (just eftersom jag tror att jag har rätt ). En knepighet med tråden för mig (tror inte att jag är ensam om detta) är att jag inte känner att jag riktigt har tillräcklig tid för att på djupet gå in i och riktigt förklara precis vad jag anser och hur jag känner i mina inlägg. Det kan medföra (tycker jag själv) att orden inte blir vägda på guldvåg utan ofta (men inte alltid!) får ses som något jag skriver "i farten".

    Kan hålla med om det du säger om IRL-träffarna (fantastiskt bra beskrivet) - lite läskigt! Men alltid så lyckat

  • Hattis

    Bara jag kvar här och ögona går i kors - dags att lyssna till sängen som står och ropar.

  • Hattis

    Gå och lägga sig... det är jag kass på

    Snorkis det är jättestarkt av dig att över huvud taget gå till jobbet, så det så, två timmar eller ej. Kraaam!

    MSW - fy vad trist med så dåliga värden Jag tycker det låter jätteläskigt med sådana blödningar! Kram till dig med.

    PB - låter inte lätt att fånga sådana beskrivningar i några få korta rader. Men ska du träffa en coach så får väl denne också hjälpa till med någon riktning eller så när ni träffas. Ibland bearbetar min hjärna sådant helt omedvetet, har jag funderat fram och tillbaka på någon knepighet utan att få till en lösning så kan det nästa dag på jobbet bubbla fram en klar strategi och lösning när jag får bolla lite med någon kollega. Det kanske är lite så för dig med!? Lycka till imorgon!

    Klockarbol - Håller sååå mycket med dig! Det är fantastiskt att vara stor och bestämma själv! Nu kanske folk tror att jag har haft en hemsk förtryckande barndom och det har jag inte, men jag trivs verkligen med att vara vuxen. Idag vill jag äta det här, dra hem tidigare från jobbet eftersom det går och resa till det här landet på semestern liksom.

    Telis hur äääär det???

    Med mig är det bättre, tack och lov. Jag hoppas och tror att jag har tagit mig över det allra värsta. Mådde nästan inte alls illa idag och tröttheten var lättare än när jag var gravid första gången (då var det sommar och semester och jag sov säkert 15 timmar per dygn och kände mig bakistrött de andra timmarna). Istället försöker jag förtränga provtagningen om några veckor, vill inte veta och vill inte göra någon MR. *stoppar huvudet i sanden och går och lägger mig*

    Godnattkram alla!

  • Hattis

    Å vad spännande Ore! Håller en tumme (för visst ville du ha jobbet ?!)

  • Hattis

    Nu är ju klockan över halv tolv på natten så nu börjar det kanske bli dags att knyta sig ändå (grymt impad över er som kommer till skott runt kl. 22). Natti!

  • Hattis

    Klockarbol - verkade som om du precis missade den teoretiska chansen Jag håller tummarna stenhårt! Idag är det som gäller alltså?! Hoppas hoppas! Idag är det en braaa fredag! Pravidel is kanske the shit. Glad gubbe idag efter bara fem stickor Tjugoåtta dagar sedan sist. Det verkar som om min gamla jonne som jag haft sedan jag var tolv har börjat komma tillbaka. *Vinkar till MSW och öppnar fredagsskumpan*

  • Hattis

    Är helgen slut redan???? Fin har den varit i alla fall och väldigt skojig, kajak, kängor och kultur i en skön blandning.

    Har suttit och dreglat efter era recept - en PB-pasta med en Tinga-efterrätt skulle sitta rätt fint närmaste veckan . Jag gillar också att få inspiration sådär med bara ingredienser som passar ihop så att jag får exprimentera själv (inte med sådant som ska jäsas förstås). Här fungerar vi människor myyyycket olika har jag förstått. Maken som är mer naturvetenskapligt lagd använder forfarande decilitermått till pannkakssmeten.

    Lappis - har ni ätit kakor någonstans månne?  

    Vickan - nu frågade du ju inte mig men jag tycker mig se stora fina cupcakeformar i papper överallt, men kom på att det kanske inte är tillgängligt i hålan. I jobbstaden kanske du hittar dem om du håller utkik inredningsaffärerna - som att spänna på trattisglasögonen i skogen.

  • Hattis

    Ny livmoder - är det inte en otroligt stor operation? Oj. Vet inte om jag skulle våga mig på något sådant. Det diskuteras surrogatmammor i Agenda idag, har inte kollat.

    EGO - känner att det är mycket bättre med medicinen nu OCH jag känner igen mina privatare delars reaktion på olika faser i cyklandet. Tänk att man kan bli så varm i hjärtat av en liten aladobursling "hej, ett och ett halvt år sedan sist, hur är läget" liksom.

Svar på tråden Livets toppar och dalar