• Hattis

    Livets toppar och dalar

    Nenne - japp, jag tror att jag har en rätt så normal tvåveckors lutealfas, det är de glada gubbarna jag har fått jaga med tre paket per gång före pravidelen. Kanske lite tidigt att testa två veckor efter glad gubbe iofs i och med att två veckor efter äl torde vara på lördag eller söndag  Men jag har dåååligt tålamod med testpinnarna den här gången kan jag säga. Efter allt skit jag har mått så tänker jag unna mig att testa. Håller med dig om att det låter onödigt med skydd om det nu inte är så att ni absolut inte vill ha en nr två. En liiiiten fördel i sammanhanget att få slippa meck med det, varför inte!

  • Hattis

    PB - sidan Vickan brukar tipsa om tretti.se har jag tyckt verka ha prisvärda prylar. Mina päron har köpt ny dm och spanade mycket. Miele är kanonbra och har ruggigt bra service  - deras maskiner går i princip inte sönder. Men de är väl lite dyrare förstås.

    Hmmmm, det du beskriver låter lite som våran tvättmaskin, shit. Det har kommit ett skrapande ljud när den snurrar helt enkelt. De som sålde lägenheten åt oss sa att den var gammal och dålig och nu har det gått några år så jag kanske får räkna med att den dör när som helst. Jag hade hoppats att det var en bh-bygel som ligger ivägen lite. Hur låter din

  • Hattis

    Aha, vår låter mer gnissel skroink gnissel skroink osv stjärnstopp. Kanske är bh-bygel ändå. Men jag ooorkar inte ta hit någon tvättmaskinkille för att motera bort trumman och se om det KANSKE ligger en bh-bygel där i vår urgamla maskin. Den får gnälla på tills den tycker att den tvättat klart för gott.

  • Hattis

    Inte tipset i sig kanske men hur tipset utformades - och ja, jag tänker nog liite för mycket på hur korrekt saker och ting ska vara i allmänhet. Jag tror inte att någon skjuter mig för detta iaf.

  • Hattis

    Såå härligt förresten att klockan inte ens är nio på kvällen! Inatt ska här sovas! Funderar på att inte ställa någon klocka utan bara dyka upp på jobbet efter att ha sovit ut och ätit frukost och haft tillräcklig tid att fixa mig utan stress. Sådär som jag inbillar mig att det faktiskt finns folk som gör (morgonmänniskorna utan barn). Men jag skulle nog bli så stressad av att inte ha någon väckarklocka på att jag skulle få svårt att sova

  • Hattis

    Å Snorkis JAG tycker att det är jobbigt med magar och nyfödda bebisar, kan inte föreställa mig hur DU då måste känna. Vilken underlig människa som inte ville köpa sängen! Om man nu har är så vansinnigt vidskeplig så kanske man kan kläcka ur sig det innan man dyker upp på plats    

  • Hattis

    Porchez  - finns det de som är trevligare än vi alltså? *knycker sårat på nacken*

    Tinga - Det låter så übertrevligt hemma hos dig just nu så hade jag bott närmare så hade jag kanske tittat in! Har funderat på att göra biscotti men aldrig testat. Hur lång tid skulle du säga att det tar? För någon som inte är supereffektiv tvillingmamma?

    Pricken T - Hm, funderar. Teofil? Namnet hamnar väl i galleriet?

  • Hattis

    Så måste jag nog se sanningen i vitögat - det är nästan helt säkert kört för oktober 

    Vad som är positivt med det hela är att jag då räknar idag som dag ett och då är min gamla hederliga cykel som jag haft sedan jag var tolv år tillbaka! Hoppas att pravidelen är ett bra blocklås som håller den på plats. Ska ta prover i nästa vecka antar jag för att se hur mina värden är och då tas väl ett beslut om jag ska fortsätta. Skulle gärna göra det nu när den verkar ha någon sorts effekt och jag är igenom det värsta. 

Svar på tråden Livets toppar och dalar