• Hattis

    Livets toppar och dalar

    Uäh, har just blött hysteriskt mycket näsblod (har mig själv att skylla, pillade mig i näsan, men ändå) Har varit med om det en gång förut och det känns liksom helt hysteriskt, inte blöder det så mycket när man ramlar och slår sig? Vilket meck. Det har nog slutat redan, har en halv toarulle i näsan fy för den lede. Hade sån där bra näsblodblodstoppare efter den senaste näsblodsattacken för ett par år sedan men den är spårlöst borta.

  • Hattis

    Klart att det är trevligast här Porchez

    Snorkis - Kraaam! Vilken h-etesdag. Jag skulle också ha stängt in mig. Och lipat hos tandhygienisten. Mitt värsta på jobbet var när jag satt i mitten i ett bord för sex personer och de andra fem diskuterade hur jobbigt det måste vara att få missfall. Jag minns att jag tänkte att detta händer inte, och jag var nära att bara resa mig upp och gå. Jag lipade men lyckades svälja tårarna så det syntes nog inte. Till största delen var det ju mitt eget fel eftersom jag inte har berättat på jobbet. Och det känns knappt nära det du behöver gå igenom nu. Jag tycker att du är urstark! Orkar du ens tänka tanken att försöka få ett barn till nu? Svara inte om du inte vill!

  • Hattis

    Minns ni någon som för ett drygt år sedan nojade i månader inför svininfluensavaccinet? Nu är jag tillbaka! Frågan är om det är smart att så tidigt som möjligt vaccinera sig mot den vanliga influensan. Har fått för mig att det inte är bra med för mycket c-vitamin etc så att immunförsvaret attackerar allt okänt bara liksom för att det är uppumpat. Då verkar det inte heller så bra att trigga igång det med något vaccin, just om man har lätt att få missfall tänker jag. (Varför har jag inte ställt denna fråga till min gyn kan man ju undra.) Jag undrar om någon här har frågat om det vanliga influensavaccinet och har lust att dela med sig.

  • Hattis

    Tror du har rätt September, och nu är det två på jobbet som vet. Känns rätt bra. Vilka lågpannade saker på ditt jobb som häver ur sig sådant raljerande skit

  • Hattis

    Har inte läst ikapp alls men säger JA till 7 november! Vore jättekul

  • Hattis

    Lite längre ikapp

    Oj oj, Snorkis, du är inte på långa vägar nära någon gräns för vad man kan skriva. Kram!

    September - vad sjutton har hänt med ÄL nu då. Hm. Själv är jag nyfiken på vad gyn tycker om mina prover, om jag ska fortsätta med pravidel eller inte. Hon har mailat och sagt att mina prolaktinvärden troligen är normala nu utifrån vad jag har berättat så det visar sig om hon har rätt!

    EA - håller tummarna för da glassbåt *blundar och låter veckorna svischa förbi* Nehej, det gick inte.

    Tinga - så många IVF och FET, jösses. Jag visste inte att man fortfarande satte in två embryon. Eller är det enäggs som har alltså har fått för sig att dela sig lite mer? Känner att jag är lite trött efter jobbet och inte tänker klart riktigt.

    Oupsie - det där verkar inte handla om långsinthet utan om frustration över någon som visar noll eller minus empati. Jag hade blivit galen Det låter inte alls kul att vara gravid samtidigt som någon besserwisser som är oförmögen att sätta sig in i din situation.

    Vet ni, jag såg snö(slask?)flingor i luften när jag gick hem från jobbet

  • Hattis

    Parnassia - håller tummar för att du verkligen får det, att lönen blir hög och att du fick bra vibbar 

  • Hattis

    Håller tummarna för pannlån PB! Kom just hem och jag fryyyyser. Vi hade dessutom sommartäckena tills bara för en vecka sedan då vi kom på att det var dags att ta fram varma duntäckena. Jag hade flanellpyjamas och tyckte att det var så himla kallt. Snacka om trögt. Helst skulle jag ha sådana där gammaldags riktigt tunga täcken om ni förstår var jag menar?

    Grattis Parnassia! Det verkar som om du tycker att det är lite spännande trots allt?!

    Kängu - 13000! Tjo. När kör AM igång nya tråden?

    Telis - jag känner mig också inspirerad. Och vi har en öppnad flaska rödtjut i kylen (ja Lappis, jag vet att den är för kall ) Den får nog stå framme ett tag iofs.

    Tänker nog vaccinera mig trots allt. Också ett sätt att fira helgen på

  • Hattis

    Vaccuumpumpsproppen borttfumpad, vinet upphällt och ställt under värmeljus! Nu tid för make och annan dumburk.

  • Hattis

    Ojojojojoj här varé rekååård!  Ser med spänning fram emot en ny tråd!

    Telis - underbar skildring av en liten Televink Du har väl sparat den på ett bättre ställe än här???!!!

    Å kommer inte ihåg så mycket men Lappis - vinflaskan var öppnad sedan två dagar och vaccuumpumpad. Vinkyl har vi (tyvärr) inte - satsar nog på det till nästa kök. Men det kanske är bättre att den står framme även om den är öppnad?

  • Hattis

    Nenne, ska det inte vara någe bakpulver i pollymuffinsarna? Kan tänka mig att det funkar utan också. De lät helt underbara!

  • Hattis

    Å Snigeln - förstår att du vill att dagarna ska gå fort till torsdag. Men nu är det ju redan helg! Jag har en kompis som inte heller växte enligt kurvan på slutet och det var ingen fara. Det är kanske en liten trygghet i sig att de är noggranna. Kram på dig.

    Porchez - vilken jobbsituation! Gåiniväggenvarningslampan tjuter förfullt hos mig när jag läser hur din chef har behandlat situationen. Mycket och oklart ansvar och mindre och oklara befogenheter i en krackelerande organisation är en klart illavarslande kombo.  Passa dig så att du inte blir utnyttjad och sälj dig dyyyrt. Ställ krav på att få tydliga besked om vad som gäller för dig gentemot andra funktioner. Det är inte säkert att din chef är helt på det klara med det själv så det kan vara läge för dig att skissa på det själv och lägga ett förslag under näsan på honom. Du löser ett stort problem åt din arbetsgivare om du går med på att fortsätta. Kram!

  • Hattis

    Jag känner mig som en stooor skolkare idag. Brf-föreningen har haft städdag och jag som har varit sjuk hela veckan och ändå släpat mig till jobbet kände att jag vill vara inne idag, jag vill inte ut och frysa en hel förmiddag eftersom jag fortfarande inte mår bra . Det är ju rätt trevligt egentligen och vi är alltid annars med, ibland både maken och jag. Men jag skulle ju ha kunnat släpa mig ut dit ändå. Och tagit ytterligare ett par dagar på mig för att bli frisk. Jag längtar efter att träna och gå ut och röra på mig! En kvardröjande känsla av dåligt samvete har jag iaf, och känner att jag inte riktigt har lust att kila iväg och handla ifall någon får syn på mig.

Svar på tråden Livets toppar och dalar