• fru AM

    Livets toppar och dalar

    Förstår inte att det är så HIMLA LITE DRAG härinne precis mellan 19.30-20.30. Då jag har tid att vara här i lugn och rooooo. Hohooooo?


     

  • fru AM

    Nu skickar jag ut maken för att köpa fredagsgodis och sen är det OS i Zappning som gäller.

  • fru AM

    Telis: på gotland var det samma barnmorskor hela tiden (eller ja - de sov väl ibland också). Håller med om att det på DS snittavdelning kanske var lite väl stor personalomsättning om man kan kalla det så. Fast jag hade min favoritsköterska som jag i a f såg flera gånger (hon som liknade dig, Telis)

  • fru AM

    Fast man blev ju inte glad när de kom in bara för att trycka knytnävarna djupt ner i magen på en (för att kolla hur livmodern dragit ihop sig). Då hängde smockan i luften.

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2010-08-20 20:43:26 följande:
    AM, det gör de ju tyvärr fortfarande, kollar om livmodern dragit ihop sig alltså. Ingen höjdare.
    Jag vet - och i kombination med snitt så är det nästan sadistiskt.
  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2010-08-20 20:42:15 följande:
    Snigeln, enda gången jag varit på Gotland var i oktober för att stå på en leråker och titta på när min bror körde, och så var Niklas Strömstedt och sjöng på middagen efteråt. Såg inte ett smack av Gotland i övrigt!
    Lera och Nikals Strömstedt - the Gotland Experience!
  • fru AM

    Nä nu måste jag inte soffläge och bli matad med godis! Tjoflöjt på er, go'vänner!

  • fru AM

    Snorkis har varit inne! Härligt med livstecken! Stor kram igen om du råkar se detta.


    Ang. anonymitetsdiskussion osv tycker jag att det är ok om tråden är öppen och bra om galleriet får vara lite privat tills man har varit aktiv, delat glädje och sorg, bjudit på sig själv litet, visat prov på medkänsla och genuint intresse för andras liv, i ca 6 månader. Jag tror dessutom att Telis är en mycket bra "målvakt" när det gäller detta -  med de bästa egenskapar att vara en perfekt galleriadministratör (om du har lust och tid förstås Telis)


     

Svar på tråden Livets toppar och dalar