• snaily

    Livets toppar och dalar

    Mugglan
    Åh vad mycket bra klokheter du skriver!
    Härligt att höra att psykopat-besöket var givande! Det där med sorg i samband med barnlöshet tror jag alla vi som kämpat i barnkarusellen känner igen oss i, och förstår hur du menar!


    Ore
    Husbyggnings-konflikt-KRAM!


    Lappis
    Grattis till din egna sida! Ha det så bra i Cannes!


    BS
    Påsfralla Ja, varför inte?!


    Gomorronrock var också bra!


    Så här efter lunch känns min mage som en "spermaballong" (istället för spärrballong) och när man är promenad i skogen händer det att hunden blir "ögonvitsgalen" (springer runt som en tok och visar ögonvitorna).


    Min make är för övrigt expert på att förkorta/förenkla ord genom att byta ut alla ändelser till -is.

  • snaily

    Vet inte om jag rapporterade om vår stora fästingskörd igår även här (inte bara på FB)? Till slut tror jag det blev sammanlagt drygt 20 fästingar sammanlagt från Korven, mig och maken. Men hyfsat mycket kantareller fick vi ihop, så det var värt fästingplågan. Efter dagens skogspromenad plockade vi "bara" ca 7 fästingar från Korven. (Hade på honom Frontline för ca en månad sen så effekten är nog nästan borta, men även med Frontline på så kan fästingarna "smaka" lite innan de dör...)


    Nu ska jag börja packa ihop allt för det är snart dags att lämna Grishuset för den här gången - lite synd nu när vi fått ett så fint sovrum, och inte vet vi när vi kommer nästa gång heller. Kanske blir det inga fler besök hit förrän vi fått ett Yngel, och efter det vet det tusan om det känns lägligt att åka till ett sunkigt hus utan tvättmaskin, med nästan obefintligt badrum och allmänt skitigt... vi får se hur det blir framöver.


    Nu blir det några dagar i Stockholm igen innan vi åker hem på söndag. Profylaxkurs fredag-lördag, ska bli kul hoppas jag!

  • snaily

    Lappis
    Nä, minns inte heller att det pratades något om de små krypen när man var liten! Har heller aldrig haft någon som bitit sig fast, bara såna som kryper runt. Hade en som kröp på magen igår, undrar om den tänkte ge sig in genom naveln och bita Ynglet...

  • snaily

    Hinner egentligen inte vara här nu, men en liiiten stund bara...


    Telis
    Usch vad hemskt med din pappa! Stor KRAM! Sänder också en tanke till din kära mor, förstår efter vad du berättade om dina päron förut att hon får det jobbigt om han försvinner.
    Och så sjuk Televink ovanpå det. Men skoj med dina jobbintervjuer, lycka till!
    Min mejlkorg är också vidöpppen förresten!


    Koko
    Vink vink, tackar och bockar för gårdagen! Kan säga att ert hus och era barn var rena lugna gatan jämfört med kaoset här hos syrran... my god!


    Klockarbol
    Önskar er en lycklig dag imorgon!


    Tinga
    HEJA er och Piff!!


    Nu måste jag göra hemläxan från profylaxkursen och egentligen sova för mår inte så vidare bra, fick värsta blodtrycksfallet under kursen och höll på att svimma.

  • snaily

    AM
    Fick boken av Liten och har läst den, väldigt bra tyckte jag den var! Maken håller på med den just nu.
    Blodtrycksfallet (som jag gissar att det var?) vet jag inte varför det kom, har hänt en gång tidigare i sommar, börjar kallsvettas och det bara flimrar framför ögonen. Nån gravidåkomma inbillar jag mig?


    Skriver om vår målbild och drömförlossning, maken är redan klar och jag har knappt börjat!

  • snaily

    Hej linvand!
    (Eller har jag redan sagt det? *senil*)


    Piggelin
    Ja, vad skoj med bröllop!


    Kokos meny var gourmet-god kan jag tala om! Magen stod i fyra hörn efteråt.


    Telis
    Förstår att du är arg! (Ska svara på ditt mail så fort jag får en sekund över.)
    - så, jag kokar lite åt dig så kan du slappna av en stund.


    Vi har varit och fikat hos Liten (och köpt en babykorg!), hemskt trevligt, tack till Liten och hennes sympatiske make!


    Profylaxkursen avklarad nu, den var verkligen TOPPEN, ångrar inte en sekund att vi gick den!


    Nu måste jag hugga tag i middagsförberedelserna...


    See you later!

  • snaily

    Lunagarden
    Verkar finnas på en ort nära dig, eller?
    www.profylaxgruppen.com/kurser/kurslokaler
    Finns mycket info om kursen på deras hemsida också. Det var blandat teori och praktiska övningar, mycket bra för maken som jag tror känner sig mer delaktig efter detta. Kursledaren var väldigt underhållande också, kanske inte något man alltid kan räkna med men vi hade väl tur!


    Oupsie
    Grattis till huset!!


    Nej, ALLA bilar kan inte varit vid Ikea, en hel del av dem var mitt i stan för det var skitjobbig trafikstockning på Centralbron på eftermiddagen. Jag och maken som inte är vana vid bilköer (eller trafik överhuvudtaget!!) blev sjukt frustrerade.

  • snaily

    Yngsta systerdottern (2 år) kommenderar Korven: "SITT!" "Bra!"

  • snaily
    Oupsie skrev 2010-09-04 22:07:03 följande:
    Snaily, vad duktig han är som lyder en två-åring. Makens systerdotter försökte få vår hund till att göra något (kom inte ihåg vad) men hon bara stod och stirrade på henne . Men till min hunds försvar så kanske hon bara hade lite svårt att förstå för lilla tjejen pratade ganska tyst och med lite "bebisspråk".
    Normalt sett lyder han INTE barnen, vet inte vad det var som fick honom att sitta den här gången, hon hade antagligen en nalle eller nåt i handen som han ville ha.

     


    Vickan
    När har ni bröllopsdag?

  • snaily

    Piggelin och Oupsie
    Tänkte just att oj, vad länge ni varit tillsammans med era respektive, sen kom jag på att det ju är över SJU år sedan jag och maken träffades! Vart tar tiden vägen?!?

Svar på tråden Livets toppar och dalar