• Parnassia

    Livets toppar och dalar

    PB och Snaily! Era besökare verkar ha överträffat varandra! Det låter ju inte klokt!


    Izzie - Grattis till plus! Nu får du hänga här lite mer så vi får veta hur det går.


    Oms! Jag vill också höra hur det gick igår med middagen och allt folk!


     

  • Parnassia

    Själv sitter jag här och retar upp mig till larviga nivåer! Över en sak som egentligen kanske inte är nåt, men ändå!
    En kompis skrev på FB i veckan att hon såg fram emot helgens inflyttningsfest (som verkar ha varit lyckad, för det skrivs det om idag...). De har bott i huset mer än ett år, så det var ju lite sent att ha inflyttningsfest kan man tycka. Men men, det är inte det som är grejen.
    Grejen är att vi inte var bjudna, alla våra gemensamma bekanta var bjudna, och de har varit bjudna och närvarande på vårt bröllop och min 30-årsfest, vilka gått av stapeln de senaste två åren.
    Det retar mig!


    OK om man ska ha fest hemma och inte tycker att man har rum för alla, men måste man då skriva om det på FB både före och efter festen, kalla det för inflyttningsfest och dessutom avstå från att bjuda någon ur ett gäng? Kan man inte bara kalla det "middag för några kompisar" och låta det ha lite lägre profil?
    Överreagarar jag?
    Jag vet inte, men jag vet att jag hatar känslan av att inte "bli vald", typ bli vald sist på gympan i skolan eller att vara den tredje tjejen som får vara med ibland.


    F-n!
    Vem ska jag ventilera detta med, om inte med er!?!?

  • Parnassia

    Tack! Jag har surnat lite till sedan jag skrev. Börjar undra om tanten tänkt hitta tillbaka till mig..,


    Smint - vi ses flera gånger per vecka, har barn på samma dagis, bor mer eller mindre grannar, är engagerade i samma saker på byn, han och jag har jobbat ihop, hon och jag är med i samma tjejgäng, vi har varit på weekendsemestrar ihop med dem och fler, vi har vaktat varandras husdjur, vi har varit datasupport åt dem, våra barn leker ihop, vi köper jultidningar odyl av deras barn, vi ärver kläder... Ska jag fortsätta?!


     


    FB är lurigt! Jag håller min på en nivå typ "...och bilen går bra?"

  • Parnassia

    Gött att promenaden gick bra Nenne! Går du fortfarande på paraffin och/eller laktulos då?


    Vi har länsförsäkringars barnförsäkring till tjejerna.

  • Parnassia

    Ja, jag funderar också på vad jag ska säga nästa gång vi ses. Imorgon träffar jag iaf ett par av de som var där. Får se om jag kan säga nåt/veta nåt mer då...


    Nu tjurar jag nog ihop lite till och går och lägger mig.
    Vi var på kräftskiva igår, en MYCKET trevlig sådan, så vi hade inte kunnat gå på den där j-vla festen ändå, men det vet ju inte dom! Hur spm så är vi trötta. Maken somnade 04:50... Måste vara nåt slags världsrekord!


     


    Nenne! Du kan väl skicka den på posten till min vän, som inte tål den och som för tillfället inte ligger så bra till heller...

  • Parnassia

    GOd morgon!


    Tack för fler sympatiska tillrop ang min "förlorade fest". Jag kan inte komma på att vi stött oss på nåt sätt med dem och jag tror egentligen inte att det är någon markering utan bara så j-vla korkat och oigenomtänkt.


    Oms - jag hade också fått lite spel om planerna hade förändrats så. Men du hade kanske lite vin och bakelser att trösta dig med?!

  • Parnassia

    Piggis - nej, de kan mer eller mindre omöjligt ha vetat att vi hade andra planer, i vilket fall spikades de planerna så sent att vi redan borde varit bjudna på deras. Hur som tycker jag att vi kunde fått frågan, för sakens skull, och sedan att vi kanske hade fått tacka nej är en annan fråga tycker jag.


    Usch vad jag svamlar, hoppas meddelandet går fram.


    Nu ska vi på öppna förskolan.

  • Parnassia

    Vickan - vilken bra sajt! Vi letar också nåt till väggarna. Men HUR ska man kunna hitta nåt i den djungeln?! Blir lite matt, men det är väl bara att sätta igång att titta.


     


    Oupsie - hoppas din man kommer på bättre tankar snart, annars får ni väl visa lägenheten ändå? Så illa kan det väl inte vara? Eller förstod jag fel? Skulle den säljas och inte bara värderas?

  • Parnassia

    Jag är oftast först i kön på systemet när glöggen kommer. Min favvo var den med pomerans för några år sedan.

  • Parnassia

    PB! Jag vill också se tavlorna men hittar dem inte i ditt galleri! Och vad kul att juicen blev god!


     


    Snaily - GUUD vad GÖTT att ha så få dagar kvar! När har du BF egentligen? Ursäkta att jag inte minns.

Svar på tråden Livets toppar och dalar