• Parnassia

    Livets toppar och dalar

    Party on Mugglan! Hoppas det blir en bra kväll idag också!

  • Parnassia

    Mystiska tekniska anledningar eller andra mystiska anledningar?
    Men vi hälsar ju tillbaka förstås!

  • Parnassia

    Har just ägnat typ 45 min åt att försöka hitta nån info om landstingsvalet. Har ingen aning om vad jag ska välja där. Men jag hittar inget! INGET! Någon som har nåt tips om var man ska leta?

  • Parnassia

    Då var jag inte så kass själv ju, om inte ens Googlemästarinnan AM hittar nåt!


    Jag var tom inne på ett par partiers hemsidor för att se om man kunde hitta nåt om vad resp parti tycker/vill, men inte det heller...  Och om ni inte hittar nåt om Stockholms landsting, som ju är stort, då tvivlar jag på att mitt landsting har nån info ute på nätet...


     


    i kommunen är det likadant här som i PB:S kommun. Man röstar inte så mycket på ett parti, man röstar på den man känner att man gillar.

  • Parnassia

    Men MITT landsting då??! *hoppar jämfota och viftar som en skokgstokig treåring*

  • Parnassia

    Funderar på det där med blanka valsedlar... Det är väl ingen mening med att rösta blankt? DÅ kan man väl lika gärna strunta i det? Eller? Upplys mig!

  • Parnassia

    ANg blanka röster: Jag läste att de räknas som ogiltiga... De påverkar ju inte mandatfördelningen så tex om jag "röstar blankt för att det är bättre än att inte rösta för att jag vill inte att parti X ska komma med" spelar det roll då?

  • Parnassia

    Tjing!


     


    Konjak i lingonen låter ju gott! Men det går åt mycket konjak om man köpt en hel låda som PB.


    Nu har jag nog bestämt mig ang valet i riksdag och landsting. Kommunen kvarstår... Väljer mellan två partier med frontpersoner som jag gillar starkt. Den ena är ny och fräsch med mycket energi, den andra är gammal och trygg plus att om den personen blir kommunalråd blir jag förmodligen aktuell som vikarie på personens ordinarie jobb. Är det ett argument för att rösta på det partiet då?


    Har varit gräsänka sedan torsdag kväll och är rätt slut. Är nog på väg mot sängen. Kan bara berätta om min glamourösa gourmetkväll. Bada och mata övertrötta barn, söva dem och sedan runda av med en kopparbergs cider och pringles ur röret! Vem pratar om sancerre, whiskey och getost!?

Svar på tråden Livets toppar och dalar