• Parnassia

    Livets toppar och dalar

    AM - jobbiga frågor ang prev.medel. Men det alternativet du överväger ska ju göras, precis som du säger, för DIN skull. Kram på dig, hoppas en lösning visar sig snart!
    Här ligger ju funderingarna kvar på nivån - koppar- eller hormonspiral. Velar som ATTAN!

  • Parnassia

    Vickan - men hur har det gått då? När T var ensam med pappa och på vilken ort befann de sig? Blev det samma som du, hemmorten eller päronens ort?


    Vi är bjudna på julfest med makens jobb i december. Dygn med övernattning på hotell 25 mil hemifrån, julbord och underhållning, shopping och bussresa gratis för den anställde och respektive. Jag nojjar som attan för detta! Hur ska det lösa sig med Lilla?! Stora kan vara hos mormor utan problem men jag är inte säker på att Lilla funkar där. Vill ju så gärna åka!! Kommer jag kunna lämna henne ens?


    Och när vi ändå nästan är inne på ämnet. HUR får man Lilla att somna om på nätterna utan att amma henne till sömns!? Nappen, rumpklapp, sång odyl funkar INTE!

  • Parnassia

    PB - bilen (och sonen förstås) är ju hur söt som helst!


    Nu har min man kommit hem och vi ska gå till vallokalen. Eller ta bilen. Regnet VRÄKER  ner!

  • Parnassia

    Nu måste ju Vickan höra av sig snart!!! Hur har det gått för henne idag???


     


    Kram till Snaily! Trist att känna sig nere och inte få sympatier!  Och ang kollegorna? Det är inte så att de planerar nåt i hemlighet? *hoppas*

  • Parnassia

    PB - härligt att din sambo ska på en intervju till! Det är ju positivt som attan! Hälsa honom!

  • Parnassia

    Här har vi haft en bra dag! Jag och tjejerna var i skogen på fm och hittade både trattisar och vanliga kantareller, så vi har ätit supergod trattkantarellsoppa till middag och sen blir det en kantarellmacka i kväll.


    Det känns skönt i hjärtat att vi haft en bra dag för igår hade jag ett bryt och kände mig som en hemsk, elak, orättvis monstermamma. Jag vet inte hur jag ska vrida och vända mig för att känna att jag räcker till så mycket som jag vill för båda barnen, ffa är det ju stora som kommer i kläm. Hur GÖR man?! HUR hittar man balansen? Och varför fick man inte mer tålamod samtidigt som man fick ett barn till? Och hur stabil kan man förväntas vara när man inte får sova mer än max tre timmar i sträck?!


    Till råga på allt så har inte Lilla ammat knappt alls på hela dagen. Hon växer för fort och jag deppar för att hon inte är så mycket bebis längre, jag gillar ju amningen!


     


    Nu ska jag iväg på gympa, känner för det jättemycket - NOOOT! Men det kanske är bättre när jag kommer hem?

  • Parnassia

    Läser i kapp som en tok


     


    Och vad ser jag!?! mugglan har plussat! Guuudu vad roligt! GRATTIS!!!!

  • Parnassia

    Cicci - kul med jobbet men trist att magkänslan inte verkar bra. Jag hoppas du kan räta ut frågetecknen när du träffar företaget och dess representanter.


    En annan sak - du skrev om flytningar du hade "med tvillingarna". Har du förlorat tvillingar eller hade nåt av dina barn en tvilling som inte klarade sig? Förlåt om jag är nyfiken, hoppa över att svara bara om du vill.


     


     

  • Parnassia

    PB - usch vad trist med makens missade jobb. Hälsa honom från mig. Hur går det förresten för dig med din jobbcoach? Och hur går det med cykeln? Har tanten kommit som hon ska?


     


    Lappis - vad spännande med fortsättningen i adoptionskarusellen! Grattis! Hade ni nåt möte inbokat nu, eller väntar ni "bara" på att juni ska komma? Förlåt mitt dåliga minne.

Svar på tråden Livets toppar och dalar