• Parnassia

    Livets toppar och dalar

    Muggles -bra svarat! Och skönt att hon köpte (!) det och inte ställde följdfrågor!


     


    Nenne - jag säger också glidmedel och ev en egen undersökning. Det har tagit tid för mig att hitta tillbaka i de regionerna och lite egenkontroll tror jag kan vara bra. Och det behöver ju inte vara "bananen" som är först in på banan heller utan kanske ett finger eller två?


     


    Här städas och fixas det en del fortfarande. Bra med besök så att huset fick sig en rejäl genomgång! Däremot mår jag inte helt hundra så att jag tar nog ett par tabletter innan de kommer för att vara lite mer på hugget.


    Alltså jag pratar om typ Ipren, inget annat, det lät lite lattjo kanske.

  • Parnassia

    Muggles - jag ska hålla tummar, tår och läppar imorgon!


     


    Nehepp, bäst att fortsätta. ligger redan lite efter, pga att jag tog mig tid för mammafika, men jag menar mammafika tiden är ju nu, eller hur!?

  • Parnassia

    EA - Åh vad roligt! Vi ser fram emot den utförligare rapporten!


     


    Lappis - trist med förkylning, men välkommen hem! Var resan bra!? Eller har du redan rapporterat om det? *vimsig* Vill du förresten dela med dig av ditt fondantrecept igen? Jag har missat att spara det tidigare.

  • Parnassia

    Tack Lappis!


    Vad rekommenderar de för dryck till? Med tanke på att receptet kommer från en sån bok?

  • Parnassia

    Grattis Mugglan! Härligt!!


    Och Snorkis! Vad kul att se dig här igen, jag har undrat hur det gått med jobbet och lösningen du skrev om låter ju bra! Kram!

  • Parnassia

    Snaily - Usch vad hemskt med era mammor! Jag tycker inte heller att det är konstigt om du inte orkar allt det som du tror förväntas. För trots att era mammor går igenom nåt hemskt och omvälvande går ju också DU igenom nåt stort och förändrande som kräver mycket också! Kram!


     


    Oupsie - det låter som att du drabbats av foglossningen from hell. Hade du fått en TENS? Har du provat den? Jag hade TENS när båda mina flickor föddes, det fungerade toppen fram till kanske 7-8 cm. Hoppas bebisen sjunker ned långt, SNART så att det kanske blir lite stabilare.

  • Parnassia

    Middagen igår avlöpte väl och vi hade jättetrevligt! Deras engelska var inte på topp men vi konverserade bra ändå tycker jag med tanke på omständigheterna. (Och man fick ju en hyfsad egoboost när man kände sig som ett engelskaproffs )


    Vi serverade kräftor, trattkantarellsoppa, oxfilé och varm brie med hjortron.


    Jag gillade henne skarpt, synd att vi inte kunde kommunicera bättre för jag tror att vi kunde haft mycket att prata om. Hursom så tror jag att de trivdes hos oss i alla fall och jag hoppas att jag en dag kan följa med maken på en resa och kanske träffa henne igen.

Svar på tråden Livets toppar och dalar