• Parnassia

    Livets toppar och dalar

    Åka bil kan Stora fortfarande inte. Det går knappt att ta sig till stan ibland (20 min) utan att vi är osams. Lilla verkar vara en bättre bilåkare.


    Stora tycker nog "bara" att det är trist. Hon har bara mått illa en gång i sitt bilåkarliv...

  • Parnassia

    Ang byxor. Efter Lilla har jag först nu börjar komma i mina gamla jeans. Detta pga det ytterst degiga magen. Lilla är 6 mån...

  • Parnassia

    Men AM, du kanske inte är skapt som jag. Din livmodertapp kanske är som gjord för att sätta in en spiral igenom.


    Man kan ju inte vara bäst på allt. Och jag är uppenbarligen inte bäst på att få en sprial. Men jag tänkte ringa en annan BM, min favorit, och fråga om det "brukar vara" så här. Eller om hon tror nåt annat. Det är ju ändå ett "hantverk" och dagens BM kanske inte var/är bäst på sprialer...

  • Parnassia

    Vickan - ja, jag tror att brist på rutin kan vara en bidragande orsak. Därför vill jag prata med min favvoBM, hon finns i stan, inte i hålan... BM i stan kanske har mer rutin. Så får det nog bli.

  • Parnassia

    Hej hopp!


    Nu har jag landat lite efter en resa till Vickanland. Mycket trevligt! Men det tar ju sin tid att packa upp och fixa i ordning. Nu är båda barnen badade också, ett sover och ett är iaf iförd nattlinne.
    Kvällen kommer spenderas i soffan. GREY'S bröjar ju ikväll!!


     


    Och vilken historia om lilla Elise! Jag blev tvungen att leta på den omtalade "andra tråden" och läsa mer där och såg faktiskt till att lägga till den bland favoriterna så att man kan få  följa den lilla vidare. Skönt att hon verkar stark!


     

  • Parnassia

    Lappis - oj, att man kan bli flyttad bakåt låter ju inte kul. Visste inte att det kunde vara så. Men å andra sidan, allt jag vet om adptioner är nog sådant som du lärt mig.


     


    Jag ska röja lite här hemma, två vänner kommer på lunch. Den ena väntar tvillingar vilken dag som helst, så vi måste umgås lite nu, sen blir det väl mindre av den varan ett tag.


     


    MSW- usch vilken trist natt! Det kan ju bara bli bättre i natt iaf.


    Vickan - gratulerar till din braiga natt.

Svar på tråden Livets toppar och dalar