• Parnassia

    Livets toppar och dalar

    Gosnosen - vad härligt med en tjej och förstås ett fint UL! När är det tänkt att hon ska komma ut?

  • Parnassia

    Lappis - jag blir så sugen och nyfiken på champagne när du skriver om det så mycket! Jag är en riktig novis på champagne och har nog kanske bara smakat tre-fyra sorter och har ingen som jag kallar en "favorit".


    Ge mig ditt bästa och mest prisvärda tips! Jag ska banne mig köpa en riktig flaska.

  • Parnassia

    Kastar mig in mitt i allt och undrar:


    AM- hur går det med Mr Yasuragi? Det var längesen vi hörde nåt. Har det lugnat sig eller är det lika som förut? Kort sagt vad händer?

  • Parnassia

    Snaily - vi har haft IKEAs grejer i spjälsängen och det funkar fint. De har ju en webshop också om det funkar för dig.


    I vaggan har vi blandat och gett lite av gamla arvegrejer och hemmafixade saker, den används så kort tid. Iaf här hemma. Vår vagga har fått överges när barnen börjat rulla för då tyckte jag att de kom så nära kanten på nåt sätt. Svårt att förklara...


    Spjälsängen anvädes till stora i typ 1,5 år tror jag. Då gick det åt mer lakan och grejer också.

  • Parnassia

    Våra barn har inte varit så varma men de sparkar ju av sig täcket hela tiden ändå! Pyjamas har de haft jämt dock, helst med fot på, då gör det inte så mycket om täcket försvinner och inte strumpor ramlar av heller.

  • Parnassia

    Hej hopp!


    Japp Nenne, det var jag som skrev om bajs till nacken typ.


    Muggles - åh slottet ser ju alldeles... alldeles underbart ut!! HUR tänkte din chef?


    Här har vi också varit hos frissan idag, alla tre. Tom Lilla blev lite klippt, hon hade några strån som hängde ner i ögonen. Tre klippningar = 300 spänn = lagom! *nöjd* Bokade dessutom i onsdags. En fördel med att inte bo i storstad!

  • Parnassia

    Här har livet  fö förändrats på en em kan man säga.


    Från att ha gått i mammabubblan till att ha fått ett jobb på ca 7 timmar.


    Ett jobb som jag känner mig väldigt osäker på, men de var däremot säkra på att de vill ha mig.


    Usch. Ångest. Hur ska jag göra? Ska tillbaka och träffa dem igen på onsdag. Hoppas jag lyckats reda ut mina känslor och frågor lite mer tills dess.


     


     


    Men nu ska jag försöka skita i det, ta ett glas vin och sjunka ner i soffan. Är gräsänka.

  • Parnassia

    En sak till. Amningen är nog över och det bidrar nog till den allmänna förvirringen och deppen.


    Lilla har inte ammat dagtid på mer än en vecka och i natt ammade hon inte heller.


    Det enda som känns riktigt positivt med detta är jag kan gå ut och börja leta efter en BH som lyfter behagen till forna höjder igen.

  • Parnassia

    BS - Oh nej! Hon sover inte hela nätter långt därifrån. Hon vaknar ca varannan timme och krånglar men ammar gör hon inte. Någon gång tar hon välling och någon gång räcker det att stoppa in nappen, buffa rumpan eller gosa, men ibland bara krånglar hon på i typ en evighet. Jag är HELT SLUT. Blir nästan lipfärdig när jag tänker på det. Men som AM brukar säga: This too shall pass. Men NÄR!!? Har inte sovit mer än max tre timmar åt gången på mer än en månad.


     


    Jobbet ja. Det är ett jobb som jag jobbat med innan fast på annan närliggande ort. Jag kan nog jobbet kan man säga men arbetsplatsen, orten, kollegorna är nya. Och chefen. Och det är lite där skon klämmer. Jag kommer isf arbeta ganska nära chefen och jag får inte riktigt kläm på honom. Men han är bara tf chef och kommer förmodligen inte vara kvar ens hela nästa år.


    Sen har jag ångest över att lämna Lilla. Ja, hon har en pappa. En pappa som kan vara pappaledig, men inte förrän i typ januari. Ja, hon får det jättebra med honom. MEN: JAG vill ha mer av henne. Rent egoistiskt. JAG hade inte tänkt att jobba nu utan kanske i augusti. Jag hade tänkt att börja leta jobb i vår för att ha ett efter sommaren.


    Men så kom detta och min ansökan visade sig i princip vara ett skott mot öppet mål. Det trodde jag inte.


    Frågan kvarstår. HUR ska jag göra!


    HILFE!

  • Parnassia

    BS igen - men somnar själv gör hon!


    Ett ljus i mörkret! 


    Amningen är i nästan en kopia på hur det var med Stora. När vi började med mat tappades intresset för amningen snabbt. Och Lilla har nog introducerats snabbare och accepterat mat/gröt/välling snabbare än stora, därför har hon nog slutat amma fortare. Stora höll nog på ca en mån längre.


    Stämmer "mönstret" kommer tanten snart igen också. Vilket leder tankarna in på nästa soppa. Spiralen. Jag har nog bestämt mig för att ge det ett försök till.

Svar på tråden Livets toppar och dalar