Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    lappis – ÅÅÅÅÅH jag studsar av förskottsglädje!!! (Det var en sån leksak ni just köpt... )

  • nennesjuttioåtta

    nä, nu ska jag slöjda här med symaskinen! Kan sluta hur som helst, ibland blir jag chockad av min talang (yeheeii, det blev verkligen en kudde!) men oftast blir jag chockad hur en enkel raksöm för att fålla ex en gardin kan hamna tvärs över någon annan del som inte alls skulle ha några trådar över sig. Kanske artistiskt men fan inte något MVG. 

  • nennesjuttioåtta
    viktualia skrev 2010-08-12 10:56:03 följande:
    fniss! du är bra som får mig att fnissa! Själv är jag bara otålig, orolig och som vanligt grymt nyfiken..  och försöker lugna mig med att förlossningar kan ta evigheter... men VARFÖR inte en liten underhandsrapport i så fall... aaaaa hemskigt!
    I know, jag var precis likadan med syrran för någon månad sen. Man tror ju att man är den enda som undrar lite försiktigt så där... Men nu. vet inte hur många som ringt, messat eller skrivit på FB som undrar hur det går, som man inte hört ett pip från sen 2006 typ. Är vi hemma?!?! Fortfarande?!??! Har det hänt något?!??! Känns det något??!?! Har det blivit något?!??! Och här får man inte ha mobilen på inne på förlossningen men på BB går det bra. Så de har säkert inte hunnit landa på BB än utan vilar ut.

    Mamma blev galen när inte systeryster hröde av sig så hon låg vaken hela natten, medan syrran inte ville ringa och väcka henne mitt i vargatimmen för att meddela ynglets ankomst.

  • nennesjuttioåtta
    fru AM skrev 2010-08-12 11:03:06 följande:
    Nenne: vad ska du sy? (Eller det kanske är bättre att inte säga det förrän efteråt, och säga vad det blev istället? :_) )
    Ja, det är nog säkrast. 
  • nennesjuttioåtta
    fru AM skrev 2010-08-12 11:08:41 följande:
    Ett ljusisolerat partytält (till nästa tråddejt med tema "sexskvaller")?
    HA! Jag trodde aldrig du skulle gissa rätt!

    Vickan – ja men ändå. om de fortfarande är på förlossningen.... skulle P ringa medan jag ligger och krystar skulle han fan på lustgasmasken uppkörd i urinröret.

  • nennesjuttioåtta

    nä, det blir - förlåt – det är tänkt att det ska bli ett litet påslakan (zoo-mönstrat med fina djur som alla ser ut som sälar), ett större påslakan (med mönster av björnmossa) samt ett draperi som ska sitta i tvättstugan för att dölja vattenlåset under diskhon (gammalt duschdraperi i ljungrosa)

  • nennesjuttioåtta
    fru AM skrev 2010-08-12 11:12:46 följande:
    Oooh -ajajaj!
    MMmm *nickar allvarligt* Inte så lustigt då, huh?!?!?

    Hej morsan! Jo det går bra! Snart klart. näee, det verkar inte göra så ont, hon hanterar det bra... OOOOUUUUUCHH JO DET GÖR DET UHUUUUUUUUUU!!!

  • nennesjuttioåtta
    fru AM skrev 2010-08-12 11:19:07 följande:
    Hoppas inte P tjuvläser Eller det kanske vore bra ...
    Tveksamt om han skulle våga prova även om han inte visste konsekvenserna.
  • nennesjuttioåtta

    EA – Lycka till med kortet och jävlarihavet vad jag önskar att du är gravid snart!! 


    AM – HAHAH ja, den kanske var dammig? 21, oj, det är slutet av nästa vecka va? fullmåne 24:e. Den där punkten kom jag ihåg att min akupunktör pratade om, kanske ska besöka honom igen? Eller knåda själv. + ett par till färdknäppar (Ha, missionären funkar än, dra på trissor!)

Svar på tråden Livets toppar och dalar