Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    Telis – vi får väl se det som en försäsongsträning så att makarna får "klämma lite" på varandra inför vinterns tur(er) till berget.  

  • nennesjuttioåtta

    nä, nu ska jag koppla ned och ut. Ha en riktigt skön kväll!!

  • nennesjuttioåtta
    Lapinette skrev 2010-08-16 09:27:13 följande:
    Ego - när vi var och badade i lördags var det flera adoptivbarn bl a en mamma som solade strax bredvid oss med två små, en kille och tjej, från Korea (men det kan även ha varit Kina eftersom hon faktiskt hade fått en liten dotter). De var så in i bengen söta att jag kände mig som värsta "stalkern". Låg och tittade och kände en ENORM längtan i magen. Jösses! Vill ha en liten NU!

    *en lång rad av hjärtan*
    Snart, SNART är det er tur!

    Ha det så mysigt på lunchen!!!

    Todilo... Nu åker vi snart till badet för att få flyta omkring som en kork för 110 spänn bara, som hittat. Inget spännande hände i natt heller, vaknade av mensvärk som satan som aldrig gick över och blev värre när jag rörde mig och HÄPP gick över när jag gick upp och kissade. Svårt att veta vad som är vad när allt är ihopklämt.

    Spottings, fattar inte heller riktigt att man inte kan räkna det som dag 1 när det väl börjat för då har det ju som sagt redan släppt. Eller börjat släppa 8vad skulle det annars vara liksom).

    Puss på er, solsken, kvitter och sång pling plong!

  • nennesjuttioåtta

    Roligt att läsa era spekulationer om att jag i detta nu kanske rentav ligger på förlossningen. Alltså, snart känns det som lika långt från en förlossning som det kändes långt från ett plus. Det är som att vi somnat i fyllan på nattbussen och vaknar upp och inser att bussen redan vänt vid slutstationen och är på väg tillbaka. Inte så vanligt att det händer, otur, men fullt möjligt. 


    Färdknäpp funkar uppenbarligen inte på oss, hur skulle den kunna göra det när vi inte ens klarade av att nuppa IN en bebis i magen, hur ska det då gå till att nuppa UT en bebis?!?!? 


    Badet var väldigt skönt i alla fall, önskar att vi hade badkar. I morgon besök på MVC och fika hos en vän. Och så ska jag måla där någon råkat kladda fog eller knackat bort färgen på toan i källaren och P ska skotta isolering på vinden för att kunna flytta ljuskronan i taket. Inte riktigt lika trevligt som att plaska i poolen men ändå.


    vickan – jag hade lätt kört 9 mil för att få egen must. Vad kan det ta, 1 timme?!?! Göttigött! Lycka till med sovprojektet.


    Oms – klart till drabbning! 

  • nennesjuttioåtta

    lunagarden – hahaha jag tänker bara BM=barnmorska så jag fattade inte riktigt vad du pratar om  

  • nennesjuttioåtta

    lunagarden – i morgon! Sen tror jag att det blir UL på torsdag. 


    Fast det går som sagt ingen nöd på mig, det är bara på morgonen som jag känner mig jäkligt trött på att vakna och känna mig som en stor köttblobb med blåmärke fulla insidan. Sen efter frukost så är det rajtantajtan och foten i kläm och livet rätt gött att leva! I dag när vi badade blev det dock lite läskigt för jag kom på att jag inte känt Pricken på.. ja jag mindes inte. Jag drack kall saft och lade mig på rygg och åt bulle och slog numret till förlossningen, men innan jag tryckte på luren så åt jag en bit kexchoklad. Poffelipoff! Piuuuh! Jag vet ju att det oftast är lugnt på förmiddagen. Så. Bara jävligt morgontrött, precis som moderskeppet... 

  • nennesjuttioåtta

    September – vad synd att du inte kommer kunna använda skorna!


    Oms – ajaj, det där med affischerna... Taskig tajming. 


    Telis – lycka till på BVC!


    Lapinette – Usch, vad tråkigt när sånt där kryper fram. Vad mycket tårar som fallit innan man orkar berätta om det!


    PB – vad skönt att det är en bra jobbcoach!!!!!


    Springmask – huääääääähhhh vik hädan!! Varför finns det så mycket äckel, räcker det inte med snor, rännskita och spyor!?!?


    AM – en sån där mask med dragkedja för munnen, kanske? (varför kunde jag inte tänka på något annat när du pratade läder? Någon skrev skärp å ja bah AAAH de tänker SÅÅÅåååååå)


    Vi ska inte heller ha något dop, eller vad ska vi döpa...världens största bajskorv? För här tror jag att jag inbillat mig allt och bara är jäkligt förstoppad. 


    Ja just det, nä ingen bebis än...

  • nennesjuttioåtta

    Muggles – Åååh Bajsa, måste skriva upp det på vår namnlista. Låg fint i munnen liksom.


    Lappis – jo men kanske inte tillräckligt...?!?


     

  • nennesjuttioåtta

    åter från BM, bebisen är *tataaa* fixerad!

Svar på tråden Livets toppar och dalar