Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    Oms - shit, stora tjejen redan! Vad mysig dag ni verkar ha haft! 


    Ja, jag vet inte – det blir ju skumt hur som, en stor förändring som man ändå vill ha men vet inte alls hur blir. 


    Det visar sig!

  • nennesjuttioåtta

    hej, hej!


    Inget nytt under solen här heller... förutom att Tinga dyker upp vilken sekund som helst, wohooooO!!!!!!!!


    Igår blev det restaurangbesök igen, denna gång en italienare. Smaskens filibajs!!! Sen grogg hos några vänner på deras uteplats (eller vatten för oss då...) och det blev sent igen. *gäsp* 


    Idag är det lite skönare ute, sol, vind men "bara" 20 grader. Skönt att slippa vara klibbig och nästan längta efter att få sätta på sig strumpor...


    Bs – hjälp vilken natt!!!!!!! Hoppas hon snart piggnar till!


    Snaily – har maken hört det där P tipsade om? Tycker ni kan flytta lite närmre hitåt.


    Lunagarden – ojojoj, hoppas det inte är något!! Det är ju JAG som ska ha förvärkar!


    September – aha 10 dagar kvar till VUL (9), håller tummarna ett tag till då!


    Oms – har inte så många sjukhus att välja på här och det finns alltid plats. Smärtlindring är jag lite avvaktande till. Vill helst klara mig så mycket som möjligt utan, lustgas ligger väl närmast till hands. Jag vill helst INTE aha EDA/epidural. Inte av prestige utan av oro för biverkningar, värksvaghet (verkar vara vår grej i min släkt, tyvärr)... men självklart, jag ändrar mig säkert eftersom jag inte har en aning om hur det kommer kännas eller hur jag reagerar. Men jag är sjukt taggad!!!! Tror på att vara avslappnad, fokuserad (dyktekniken intresserar mig oerhört) och ha stöd/massage/hjälp av P. Men det går som det går, svårt att förbereda sig tycker jag. Allt är ju okänd trampad mark och man kan inte jämföra sig med någon för att vara beredd. 

  • nennesjuttioåtta

    Telis – Du sköter dig exemplariskt! Dina svarta byxor, hade de sneda framfickor med knappar eller "vanliga"? 

  • nennesjuttioåtta

    läste ikapp och sen såg jag muffinssfrullans rapport och glömde allt annat


    GRATTISSSSS!!!! Fasen, nu blev jag jätteavundsjuk att du redan fött och vilken drömförlossning (visst?)!!!! En liten son!!! Halledunanemej!! Babybluesen har jag blivit varnad för ... Hoppas du får bra stöd och hjälp om det inte går över inom rimlig tid, massor av kramar!!!!!!


    Cicci –hahahah en katt bland hermelinerna på söder alltså, låter som ni hade en riktigt rolig kväll. KOmmer de andra in och rapporterar så vi får höra ALLT?!?!?


    Lunagarden – skönt att allt såg bra ut! 


    Äpplen, skörden är mer än dubbelt så stor som förra året här, då fick vi inget och i år har vi sett tre kart. Yei. Skitträd. 


    Fru E – vad jag har hört så tycker diskmaskinsreparatörer att Cylinda är det bästa märket, minst krångel. Vi bytte nu för några veckor sen, svensktillverkad och svanenmärkt och 5 års garanti. Det viktigaste tyckte vi var hur man packar, att besticklådan kan flyttas fritt och att den är tyst (nu blev den inte så där jättetyst men helt OK), så det är bra att kika på dem IRL innan man beställer dem på nätet i så fall. 


    Nu har vi haft Tinga med familj på besök! Så himla trevligt, men lite pinsamt att det var gästen som kom med det som bjöds på... Tusen tack för titten!!!!! En annan pinsam grej var att när jag visade dem vinden så kände jag den omisskänliga lukten av kattkiss, funderar om Nancy straffat oss på något vis eftersom vi varit borta flera kvällar/nätter utan att hon kunnat gå ut. Hej hej så här bor vi, filthy family... Så när jag orkar måste jag gå igenom allt vi har där för att hitta the spot. Förvånad att hon gjort något sånt, det har aldrig hänt någon olycka tidigare.


    Nu kom maken med te och smörgås!


    Fan,jag vill OCKSÅ föda barn nu!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    Telis – skickade med den svarta tröjan och ett brunt linne, vågade inte chansa på byxorna förrän jag stämt av med den som borde äga det andra paret... Och så har jag fortsatt låna lite fler kläder och Snaily har ju jeansen.


     

  • nennesjuttioåtta

    lunagarden – ja ni säger det men det känns lika avlägset som det där pluset kändes innan vi fick det.


    Telis – ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH MEN SJÄLVKLART!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    Liten – yeiks vilken läggning, kalabalik!

  • nennesjuttioåtta

    telis – fast det är ju till såna tillfällen som jag bakat bullar, fikat finns redan på plats! Fast vi kan ju knåpa ihop något att äta också!


    Nu har vi tänt en brasa, inte för att vi frös utan för att det kröp omkring en massa saker i veden... 


     

  • nennesjuttioåtta

    PB och MSW – byfest, låter hur kul som helst, och vilket tillfälle att göra intryck.


    I morgon ser jag fram emot en tur till äventyrsbadet för att bara flyta omkring viktlös som en valross. Känner mig så tung, är rädd att röven kommer rasa ned i knävecken av tyngdlagen när jag ska upp ur bassängen, P får gå bakom och hålla emot och skjuta på... 

  • nennesjuttioåtta

    porchez – ja jag höll igen och knep så hårt så ditt tips gick om intet. Förlåt!

Svar på tråden Livets toppar och dalar