• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    Blir man trött av Lergigan? Eller fanns det några som man inte blev så trött av? För jag är redan väldigt trött...

  • Oupsie

    Godkväll i tråden!


    Porchez, säger som Koko,  man vet aldrig när det händer .


    Hattis, trevlig resa! Ha det superbra i det stora äpplet!


    MSW, jag har inte heller kommenterat TS, bra jobb! Hoppas att ni har det bra i paprikalandet!


    Fru E, låter som att ni har fullt upp med flytt och renovering. Låter skönt att ni snart bara har ett hus att ta hand om .


    Koko, orkar inte somna .


    Oms, krya på dig!

  • Oupsie

    MrsB, låter som att ni haft en trevlig helg, och skönt att barnen skötte sig exemplariskt så att barnvakterna blev på gott humör .


    Kängu, kul att se dig i tråden igen . Och kul med syskonförsök .


    Ego, har fixat Lergigan Comp idag . Har inte testat någon än för jag har mått ganska bra ikväll. Men nu har jag dem om jag behöver i alla fall. Imorgon kommer nog att vara en ganska lugn dag, men på onsdag så ska vi ut och åka bil en bit, och göra KUB, och titta på ett hus. Vi har hittat ett hus som vi gärna vill köpa, fast det är inte byggt än. Men vi ska få titta på ett liknande, och få information om inredningsval osv.

  • Oupsie

    Vinkar till Muggles . Hoppas att ni har det bra, på det varma stället utan regn!

  • Oupsie

    Vinkar till Muggles . Hoppas att ni har det bra, på det varma stället utan regn!

  • Oupsie

    Hm, BT krånglar för mig, sidan bara försvinner, men inläggen verkar ju komma dubbelt, med ett par minuters mellanrum dessutom. Märkligt. Kanske ska ta det som ett tecken på att det är dags att gå och lägga sig istället för att sitta framför datorn .

  • Oupsie

    Vickan, skönt att man gör någon nöjd .


     


    Ja, det där med att få ihop olika familjers sätt att hantera saker är inte alltid det lättaste... Men man vänjer sig kanske med tiden .

  • Oupsie

    Oms, jag vet egentligen inte alls hur man löser ett sådant problem, men min spontana tanke är hur många barn ni vill ha är upp till dig och din man och ingenting som tonårsdottern ska bestämma över. Men samtidigt är hon tillräckligt gammal för att kunna bråka ordentligt om ni bestämmer er för att ni vill ha ett barn till vilket så klart blir jobbigt för hela familjen.


    Ni kanske kan göra lite på samma sätt som ni gjorde innan Mathilda? Att ni pratar med henne om det, och förbereder henne på det? Tillslut kanske hon inser att ni kommer att göra som ni bestämmer er för, oavsett vad hon anser om saken och lugnar ner sig? Som sagt, jag vet inte, jag tror att du som känner din dotter lättare kommer på hur ni ska göra. Men jag förstår att du vill ventilera dig lite .


    Nehe, sova var det ju...

  • Oupsie
    Telis skrev 2010-08-03 10:10:05 följande:
    Parnassia, haha, ja jag vet att när jag träffade Tinga för första gången så blev jag så förvånad över att hon pratade skånska. *duh* Jag kände ju igen henne så väl från fotona och tyckte att jag kände henne rätt väl från tråden men det hade aldrig slagit mig att hon skulle prata dialekt.
    Hihi
  • Oupsie

    Snaily, kostetoskop . Vad mysigt att kunna få lyssna precis så mycket som man vill.


    Parnassia, var är det du bor egentligen? Jag tror att jag vet landskapet, men det är ju ett ganska stort landskap...

Svar på tråden Livets toppar och dalar