• fru AM

    Livets toppar och dalar

    PB: Gråter när du läser din egen dikt! Det är för bra!

  • fru AM

    PB: att din man skulle vara en videofilmstjyv faller ju på det ologiska att han i såna fall knappast skulle ringa och meddela att filmen var sen ...? Eller är dte något jag missat?


    Galet!!!

  • fru AM
    passionsblomman skrev 2010-08-26 15:31:59 följande:
      Jag vet. Jag kan inte skriva ner mina tal eller så, för jag blir alldeles för rörd. jag måste köra rakt av på spontaniteten.Alltså, det är inte över hur "braaaaa" jag skrivit jag lipar, utan över själva orsaken till att det ens skrevs. I det här fallet att Lappis äntligen vet att hon kommer att få höra någon säga "mamma" och att det då är hon som ska svara. Hoppas jag ni fattar. SÅ självupptagen är jag inte.
    PB: jag fattar! Du är en varm och helt igenom genuin människa som har nära till känslor bara!
  • fru AM

    Hoppas det inte är den defekta spåkulans fel att Pricken dröjer - den bestämde sig ju till slut för fredag ... 

  • fru AM

    Det är ju liiite mer skonsamt mot trådvännerna när man har en snittid inbokad, eller hur Telis! Man liksom bara checkade in på babyhotellet och kvitterade ut en bebis på angiven - eller hur det nu var

  • fru AM

    Telis: jag åker med Cicci  till dig imorgon och vi planerar att starta monstertrucken vid 10-tiden. OK? 

  • fru AM
    viktualia skrev 2010-08-26 17:10:36 följande:
    Ore - jag googlade just.. på nennes bb står det " Samråd med personal innan du använder mobiltelefon. "
    Men det får hon ju bara strunta i!!!

    P fattar nog att han måste springa ut på parkeringen och sms:a telis i alla fall

  • fru AM

    Telis förresten: testade just den där jackan på Hektor och den passar fortfarande (sitter bättre än nånsin faktiskt) så jag behåller tyvärr den ett tag ... Sorry!

  • fru AM

    JAg sms:de kanske en timma efter Livialeverans - med Hektor dröjde det längre för vi glömde att ta med mobilen till operationssalen och sen fastnade vi på uppvaket i fyra timmar utan mobil så makens mamma höll på att krevera av nervositet.


    Men Nenne är ju förstföderska och enligt google som jag konsulterat så kan det ta allt från en timma till tre dygn att föda barn. Hoppas verkligen inte Nenne behöver hålla på i tre dygn!


    JAg visste att Pricken är motvalls men hoan måste ju ändå skona sin mamma lite grann.


    Kram till alla

  • fru AM
    Telis skrev 2010-08-26 18:49:14 följande:
    Synd att jag inte är släkt med nenne för i så fall hade jag nog börjat ringa och terra både P och avdelningen vid det här laget.
    Måste man vara släkt? Kan du inte bara säga att du ringer från Tråden? Hälften av alla syrror på det där sjukhuset är säkert smygläsare.


    Nej men man vill ju veta snart att det gått bra, vad det blev, om Nenne vrålade "håll käften" till P, om P hade på sig varselbrallor ...

Svar på tråden Livets toppar och dalar