• fru AM

    Livets toppar och dalar

    Lappis: jag gillade huset i segeltorp (det i tegel)! Det var coolt på ngt sätt! Är ni seriösa husspekulanter eller kollar ni bara ...?


    Har PB vinnit en auktion? Grattis i såna fall! Sånt är härligt! Orkar du lägga ut länken till en nyfiken?


    Här har operation fönsterrenovering startat. Som tur är bara in mot gården. 12 arbetsdagar dock med kyla och mörker i halva lägenheten.


     


    GOdmorgon förresten!

  • fru AM

    Ska börja göra mig av med babygrejer nu - innan jag lägger ut sakerna på blocket så kan ni få första tjing - det här är några av sakerna vi ska sälja:


    Babyskydd Römer BabySafe upp till 13 kilo (ca ett år). Inköpt oktober 2006 (så det klarar sig åtminstone ett år till), Badbalja (fin pärlemorvit med marinblå detaljer) inköpt till Hektor, använt ca 10 ggr, BabyBjörn bärsele classic (svart med röda detaljer)


     

  • fru AM

    Snaily: jag ska kolla på vårt också och se om det finns ngn datummärkning (det står i källaren just nu). KAn vara bra att veta! Det kan ju ha stått i affären ett tag innan vi köpte det! (Och jag hade tänkt mig en mycket ringa slant för det)

  • fru AM

    Livia är dock väldigt lycklig över att det springer en massa spännande hantverkare hemma. Hon ville knappt gå till dagis ... var fullt upptagen med att stå och fråga vad de hette och fnissa i ärmen.

  • fru AM

    Utan midjebälte! PAssar endast starka ryggar!

  • fru AM

    Det får väl snarare bli så att jag säljer badbaljan och låter det andra följa med på köpet. Fast Snaily får givetvis bilstolen om hon vill.

  • fru AM

    Snaily: jag kommer på lunchen!


    Hur var det: ni var hyfsat säkra på att det var en tjej eller?

  • fru AM

    Historiska kl 11.30! För er med barnvagn så kan jag - om ni inte redan vet det -  tipsa om barnvagnsentrén som är till höger om ingångstrappan. Automatisk dörröppnare och sen hiss rakt upp!


    Vad kul att vi blev ett helt gäng!

  • fru AM
    muggles skrev 2010-08-30 11:30:01 följande:
    Jag har inte lämnat ut ngn hoj!
    Är det Moas hoj som är så eftertraktad!?
  • fru AM

    PB: jättefin matta! Den påminner om vår i vardagsrummet fast vår är mörk med ljust mönster - tvärtom alltså! Grattis!!!! Tror ni fick ett bra pris - vågar inte ens knysta om vad vi fick punga ut med men det var den enda matta som vi har hittat och som passade hos oss


    EGo: har precis skickat iväg jobbansökningar ... gaah vad läskigt att vara ute på marknaden igen ...

Svar på tråden Livets toppar och dalar