• fru AM

    Telis: det är inte så att du äter för lite kolhydrater då? Då bränner man ju fett ist för socker. Hela LCHF-dietens grundtanke! Sa du något om ditt magonda till läkaren?


    Ego: har idag firat bröllopsdagen med att gräla och slänga igen en dörr. Verkar vara något som går i tråden ... Just nu har jag ingen lust alls att gå ut och äta m maken ikväll men det kanske ändrar sig.


    Grattis dubbelmormor Kikkikikki!

  • fru AM

    MSW: Vi gifte oss för tre år sedan ... Planen är att gå ut och äta när Hektor somnat och barnvakten kan koncentrera sig på Livia - men jag vet inte om jag har lust att gå ut nu. Barnen får köttbullar och makaroner här också - kanske gör vi dem sällskap.


    Han har inte fått sin present än - blev inte läge för det imorse. Kanske på krogen.


    Men jag är lite glad - har varit hiss frissan och klippt och slingat - nu ser jag i alla fall ut som en perfekt gypset (googla! )


     

  • fru AM

    Lappis - ja visst ja, du är upplyst! Vi har haft svårt att få bord då det är ngn läkarkongress i stan. Vi har fått två sena tider runt kl 21. Ett bord på Djuret i Gamla Stan, ett på Mathias Dahlgren Baren ... Fast vi börjar i Cadierbaren. Vart ska ni?


     

  • fru AM

    Heja jobbsökar-Ore! Imorgon ska jag skicka ansökan till drömdrömtjänsten!

  • fru AM
    Lapinette skrev 2010-09-01 12:50:52 följande:
    AM - nu höll jag på att försäga mig (skriva ned vår adress!)!!! Ooooopppphhsss! Maken är och fångar "fisken" just nu (tror jag) och Polaren ligger för kylning MEN först ska vi städa lägenheten. Så är de där läkarna fortfarande kvar i stan! Det var nämligen jättesvårt att få taxi i lördags pga läkarkongress (fick vi höra). Vilket ställe blir det Djuret eller Matbaren?
    Tror det blir Matbaren m tanke på krypavståndet från Cadierbaren. OM vi inte beslutar oss för att stanna i Cadierbaren och äta barmenyn där ... Förutsatt att inte stället är proppat med läkare så vi inte har sittplats!
  • fru AM

    Jag läser ALLTID fel på "barmeny" och "barnmeny"

  • fru AM
    Lapinette skrev 2010-09-01 12:57:49 följande:
    Cadierbaren är trevlig och de har Polaren Roger!
    Och de har en galet god drink som heter Sgt Pepper!
  • fru AM

    Haha - nej men det har hänt att vi glatt tagit med barn på liknande ställen "för det står ju att de har en barnmeny här" ...

  • fru AM

    Det här med att råka outa sig själv eller varandra: det blir svårare och svårare att hålla nsattran ju oftare man träffas IRL. Igår höll jag på att tacka er för lunchen med era riktiga namn!


     

Svar på tråden Livets toppar och dalar