• fru AM

    Livets toppar och dalar

    Parnassia: tack!

  • fru AM
    Telis skrev 2010-09-04 20:11:43 följande:
    Kan du inte flytta den någonstans där den stör Mr Yasuragi istället?
    Ikväll hoppas jag att min brors årliga kräftskiva med fotbollslaget ska knäcka våtrumsfantasten! Om de gör som jag bad dem så ska de dansa i träskor ...
  • fru AM

    Alla som känner att de mår illa är välkomna att kräkas i Yasuragis brevinkast (men inte UTANFÖR dörren för då måste jag ta bort det). Inboxa mig om ni vill ha portkoden bara. JAg kan bistå med tratt. Och hålla bak håret när ni kräks!

  • fru AM

    Frånsett det rent juridiska så är det ju SÅ ROLIGT att gifta sig!!! Kokos bröllop när det nu inträffar kommer bli en galafest. Färgtema lila visst var det så? Och alla trådbebisar är brudnäbbar - det blir ett helt följe!


     

  • fru AM

    20000 läkare! inte undra på  att det var svårt att få krogbord i onsdags då - jag trodde det handlade om typ 500 eller så ...


    Grattis smint - kul med tillökning!


    Grattis Oupsie med bank-tumme-upp! Vill DU ha ett ex av Gudrun Abascals "Att föda"? Håller på och rensar hemma ... Inboxa din adress om du vill ha den!


     

  • fru AM

    Koko: vi har inte fått hem sängen än - det var fyra veckors leveranstid på den (en vecka kvar).


    Pipranka ... trodde först det var en gulligt skällsord på en klängig, pipig unge ... förstod sedan att det handlade om trädgård. Där har jag inget att säga alls.


    Muggles: Vilken gullig dagistant! Kul att hon kom ihåg Moa och så mycket att hon skickade ett kort! Fantastiskt! 


    Jag var med Cicci o lämnade Victor på dagis förra fedagen och då stod en av hans dagisfröknar där o gapade. Hon hade min Storson på dagis när han var ett år. Kul att hon kände igen mig - och visst jag kände igen henne också men det måste ju vara svårare för henne som haft hundratals dagisbarn efter det (det var ju 12 år sedan).


    Ego: Har idag dammsugit hela lägenheten och våttorkat vissa utsatta golv (måste ju städa innan städaren kommer tillbaka från semestern ... ) - känner mig duktig. Sedan storhandlade jag till fots (och buss) - fast vet inte om jag ska känna mig duktig eller korkad (det var väldigt tungt på hemvägen). Miljövänligt så det förslår i alla fall!

  • fru AM

    Melondoft: vad heter ditt märke på doftolja då? *nyfiken*

  • fru AM

    Själv älskar jag äppledoft ... På den där hemsidan jag länkade till hittade jag doftkulor för dammsugaren med äppledoft. LYCKA! Hade det förr men sen blev de svåra att få tag på! Måste köpa .

  • fru AM
    Ore skrev 2010-09-06 18:08:38 följande:
    Am: Städa innan städaren återvänder??? Är det inte bra om städaren får känna sig riktigt saknad genom att ta itu med rejält smutsiga golv?
    Men det är ju pinsamt att ha damråttor dansande på golvet när han kommer. JA jag erkänner - jag är en riktig kärring som plockar lite innan han kommer hit ...

    Och så mycket städade jag inte att det inte finns något för honom att sätta tänderna i när han dyker upp.


    PArnassia: tror inte jag känner någon som lagat till ersättningen så där exakt varje gång ... Tror de gjort en laddning flaskor och sparat i kylen (tydligen ok om det är en dagsranson) och sedan värmt inför varje matning .. Förstår helt och fullt din frustration. Men tillägger att min egen erfarenhet påminner mig om att barnen inte sov mer ens de nätter man fått i dem massor av mat ... Men det är mina barn det, dina kanske är mer lättpåverkade av ett skrovmål


    Grattis Telis till genomförd intervju. Den första på lång tid kanske är den värsta ... Nu håller vi tummarna för att du går vidare! Du kan lämna Tråden som referens ...

Svar på tråden Livets toppar och dalar