• fru AM

    Livets toppar och dalar

    Ska det nödvändigt vis vara T så föreslår jag Torsten!

  • fru AM
    fru AM skrev 2010-09-07 16:33:42 följande:
    KAn föreslå dagens namndagsnamn till något av barnen: Roy? Men vänta nu Snaily: behöver ni ett killnamn...!? Är det något ni fick reda på idag som du inte berättat!?
    Jaså ni såg inget ... jaja
  • fru AM
    nennesjuttioåtta skrev 2010-09-07 16:35:07 följande:
    Det får bli en Q
    Det enda namnet jag kan på Q är Quasimodo - och det tror jag inte passar den vackre gossen.
  • fru AM

    Ynglet/Y blir Yngve eller Ylva då beroende på sorten?


     


    snaily skrev 2010-09-07 16:41:02 följande:
    Just det - T står ju för Televinken så i så fall får vår bebis kallas för Y som i Ynglet oavsett vad man väljer för riktigt namn sen. P för Pricken funkar ju inte för P är ju Pappa!
  • fru AM

    Hej Lappis!


    Välkommen hem från Paradiset (såg ut så i alla fall på bilden på FB)!

  • fru AM

    Skål Vickan! Kvällens lilla fyllkaja


    Jaha nu har jag sett årets vinnare i Idol. Sökande nummer två kommer ro hem hela klabbet. Tror AM med den lite svajiga spåkulan.

  • fru AM

    Men Lappis vad tråkigt om de inte är lyckliga! Finns det anledning att tro det? Kanske är hon gravid och mådde illa (fast att bli gravid innan bröllop skulle väl inte vara så bra m tanke på religionen). Såg brudgummen också deppig ut?

  • fru AM

    Lappis: angående bröllopet och den deppiga bruden ... Jag minns plötsligt vad mitt glamourex berättade senast vi sågs. VI pratade om huruvida han ska ta och gifta sig med den nya tjejen han träffat och hur stort i såna fall det bröllopet ska vara. Han har varit gift två gånger redan, en gång innan vi träffades och en gång efter. Det andra bröllopet blev nog mest för att HAN skulle få uppehållstillstånd i USA. Det var i alla fall hans skäl, jag menar han var kär och så men hade helst sluppit gifta sig (fortfarande bitter efter sin första skilsmässa). Han berättade att hans dåvarande brud (alltså numero två) ville ha ett ordentligt bröllop (hon är ju amerikanska!) men att han inte riktigt kunde uppbåda någon entusiasm ... och att han själv sett att han på bröllopsbilderna ser väldigt blasé ut. Trist tycker han själv och lovade sig själv och mig att vara mer närvarande en eventuell nästa (sista får man hoppas) gång.


    Det kan ju vara så enkelt att "er" brud kände att det bara var en juridisk grej ... Fast ändå ...? Det kan ju också vara så att de bråkat precis innan, att han råkat erkänna att han hånglade med strippan på svensexan ,,, Nej men faktiskt vad som helst.

Svar på tråden Livets toppar och dalar