• fru AM

    Godmorgon! JAg har inte hunnit läsa ikapp än men ska göra det snart.


    NU har jag sökt mitt drömdrömjobb! Det tog lång tid att våga skicka in ansökan.


    En skum grej: igår hade min man alla sina anställda på stormöte hemma i vår matsal. De var här hela dagen och jag servade med kaffe, te, isvatten, nybakt kaka, fruktskål osv 


    När alla gått för dagen upptäckte vi att någon snott handduken på gästtoaletten! Hur tänekr man då. JAg tyckte att det var trist eftersom jag ansträngt mig för deeras skull och så går någon och snor. Och en sån sak?


     


    Nu läsa ikapp ...

  • fru AM

    TAck Parnassia för den roliga fuldanslänken! JAg kunde inte låta bli att lägga upp den på min FB ...


    Lappis: håller HELT med dig angående föräldraledigheten. Man ska få bestämma själv. MEN jag tror att de här bestämmelsestyrda pappamånaderna (2 månader?) som finns nu är bra i början så att folk kommer in i tänket. Men att besöluta att ALLA måste dela lika går ju inte. Det finns ju de som verkligen inte kan - egenföretagare t ex, Ska de lägga ner verksamheten i ett halvår? Och leva på vad sen?

  • fru AM

    Telis: nej jag har inte sett något liknande jobb! KAn inte du maila mig länken?


    Handduken: Det fanns massor av toapapper och handduken var ju snygg men inte dyr (fast den påminner om handdukar från ett betydligt dyrare märke). Mystiskt! Men jag kommer inte vilja att maken tar hit sina kleptomaner igen!

  • fru AM

    Telis: grattis till att ha blivit headhuntad!!!

  • fru AM

     


    muggles skrev 2010-09-10 11:04:28 följande:
    Förklara en sak för mig bara - hur gör kvinnor som är egenföretagare? Lägger de ner sin verksamhet?

    En mycket bra fråga. Det är ju ett lika stort problem för kvinnliga egenföretagare. Som egenföretagare borde jag ju kunna svara på det men eftersom jag har min försörjning tryggad på en basnivå i alla fall - oavsett inkomst - så har jag inte upplevt detta "i skarpt läge" s a s.


    Har aldrig ens funderat på vad som händer om två egenföretagare skaffar barn tillsammans. Med Storsonen så var jag hemma hela tiden - hans pappa hade galleri och kunde ju inte stänga det (och jag hade inget jobb att gå till utan tog paus i pluggandet). Med Hektor nu senast så delade jag och maken på första halvåret - sedan var jag hemma på heltid.


     

  • fru AM
    passionsblomman skrev 2010-09-10 11:18:16 följande:
      Precis vad jag tänkte. Fyyyyyyyyy!
    Då är jag i och för sig att han (?) tog med sig handduken ...
  • fru AM
    passionsblomman skrev 2010-09-10 11:26:16 följande:
      Verkligen.
    Kan ni tänka er något värre? Att hitta en spermakletig handduk på gästtoaletten?
Svar på tråden Livets toppar och dalar