• fru AM

    Livets toppar och dalar

    Hej alla!


    Grattis Izzie till ett plus!!! Jätteroligt! (Tycker dina ost och potatisgratängcravings låter som en flicka ... - förlåt spådamen slet sig! )


    Telis: förstår frustrationen över jackan. Finns den i butik i USA kanske Sweet kan köpa och skicka? Borde ju bli billigare än 100 dolares i alla fall


    PB: såg för typ 18 sidor sedan att du sökte restaurangtips. Mathias Dahlgren Matbaren är jättebra. MAten bjuder på smått religiösa aha-upplevelser. Och personalen är urgullig. Ett annats ställe med annan stil (och prisnivå) är Terrenos Vinotek på Scheelegatan (på Kungsholmen). Mycket god italiensk mat och så har de "automater" där man går och hämtar de viner man vill smaka.


    I casa AM är vi lite matta idag. Kom hem kl 03.00 efter trevlig middag i provinserna. Så vi har bara hasat runt, varit på McD, suttit hela familjen och kollat Prinsessan och Grodan (t o m Hektor befanna sig i soffan hela filmen) ...


    Snaily: Magen 100cm!!! Hur är det möjligt? Coolt!

  • fru AM

    Men PB: Vilka hemska gäster! Kram på dig - du är ingen bitch, du reagerar bara helt normalt!

  • fru AM

    Snaily: jag ändrar mig: när jag tänker efter är 100 cm inte mycket - det såg bara mycket ut i skrift Jag har ju för sjutton ett höftmått i normala fall på nästan så mycket!


    PB: jag håller fortfarande med dig. Viss pjoskar för mycket med sina barn - definitivt! Så länge de inte har något medicinskt problem eller håller någon diet eller så ... Jag brukar hålla mig till dagis rutiner även hemma. Frukost, lite frukt på förmiddagen, lunch, mellanmål, ev lite frukt på em, middag. 


    Är det så att lunchen eller middagen inte tycks om så är jag rätt hård: "nähä, synd för dig. Det blir ingen annan mat." Har man ätit en normal portion så kan man få ett äpple på kvällskvisten. Stackarna, det låter som värsta fängelset när man skriver det så här

  • fru AM

    Hej alla!


    Kul att se Nennes gula nuna på var och varannan sida! Även om jag missade henne nu.


    Parnassia: jag hade blivit minst lika sur/ledsen som du över utebliven festinbjudan. Det låter så konstigt att de inte bjudit er på denna fest!? Eftersom ni har så mycket kontakt i övrigt och ni har bjudit dem tidigare ...?


    BS: Stackars Iris med örat. Bra råd från PB att fortsätta droppa i Revaxör utan att spola efter.


    Smint: Ert drömbord från GAD är mycket likt våra nattuksbord (från Olby). Fast jag såg sedan att de har samma pris ungefär så jag kan tyvärr inte tipsa om något billigare ...


    Vickan: har du kollat på Folkhemmets matbord: http://www.folkhemmet.com/shop.pab?category=0|327|335 ?


    LAppis: Det var en vanlig middag som blev så "långdragen". Det var ju så trevligt. Fast sedan när vi skulle hem så fick vi faktiskt vänta en timma minst på taxin (tar tid att få en med barnstol)!


     

  • fru AM

    Förresten - jag tar tillfället i akt och lägger ut denna "jobbannons" å min mans vägnar:


    Upplevelseföretag i Stockholm söker person som är en klippa på kundservice. Strukturerad, kundorienterad, noggrann, flexibel och positiv! Alla tips välkomnas! Hör av er. Tillträde januari 2011.


    Inboxa mig om ni eller någon ni känner skulle passa ...
  • fru AM

    Lappis: Det är en riktig "kundserviceexpert" de söker - mer detaljerad info kan din väninna få om hon ringer min man. Jag inboxar dig hans telefonnummer!

  • fru AM

    Men BS: du kunde ju ha frågat runt i tråden innan du köpte lära-gå-skor! Hektor har precis vuxit ur sina ... stl 20. Och han har ju inte precis gått dem sneda ... Vilken storlek har Astrid?

  • fru AM

    Telis: jag ska be maken specificera i annonsen att "du som söker tjänsten bör inte vara kleptoman"


    Fast de kommer inte få komma hit igen. Tycker det är lite obehagligt när saker försvinner på det där sättet oavsett vad det är.

Svar på tråden Livets toppar och dalar