• fru AM

    Livets toppar och dalar

    Stackars dig Porchez! Bra att du pratar m kuratorn! I det sammanhanget är det ju ganska perfekt att du börjar bli förkyld (om man får säga så) - då kan men ju se lite mosig ut och det behöver inte kopplas till rödgråtenhet/"läkarbesök". Och undrar de så ... skit i dom!


    Stor mammig kram!

  • fru AM

    Eller några ÅR, hittar under tiden ett nytt jobb och hör inte av dig vidare! Typ så kan man fantisera.

  • fru AM

    Säg konstnärens namn så kollar jag - länken funkar som förväntat inte *nyfiken*

  • fru AM

    OJ - jag gillade den med vågen jättemycket, och den med båten. Tror att du har de finaste!

  • fru AM

    Vad har hänt med Frejis??? Någon som vet? Inboxa gärna mig i såna fall. Hennes FB-profil ser helt annorlunda ut så det känns som något förändrats ... MAn blir ju orolig!

  • fru AM

    Grattis till att ha blivit huvudjägad, Vickan!


    Jag har passat världens sötaste Louise en stund här på morgonen - sån mysig tjej! Mot slutet blev hon lite ledsen men då fick hon sitta på min arm och äta majskrokar medan jag städade skafferiet. Det var tydligen inte så kul för hon somnade ...

  • fru AM

    Hej Frejis - jag har inboxat dig.


    Usch vad trist det blev här nu med dessa diskussioner ...


    Jag själv har väl någongång valt att vara relativt oanonym i tråden - tänker väl som så att HUR intressant är det egentligen för en utomstående att lägga det vi skriver på minnet och "använda det emot oss" om de lyckas indentifiera oss bland alla tusen sidor vi presterat genom åren? Jag tänker att folk i gemen har väldigt mycket annat att tänka på. Det är många här som tänker annorlunda förstår jag. Det är ju ändå våra likheter som gör tråden intressant, tycker jag - vi är olika men ändå lika i egenskapen av att vi är kvinnor som snurrar i barnkarusellen.


    Stängt forum: jag skulle säkert vara där - men dynamiken som nytillströmningen av nya medlemmar innebär skulle utebli. Om forumet skulle varit stängt "från början" så skulle ju vi ju bara utgöras av ursprungskontellationen, ja hur många är det: 5-10 st? 


    Så här tänker jag. Men nu tar jag paus för kvällen i alla fall. God natt.


     

  • fru AM

    Godmorgon alla tröttmössor, surstrutar, solstrålar och trivseltomtar! Det är så härligt att vi är olika! (och fundera nu inte på vem jag menar med varje ord - det är ord som är roliga att säga/skriva/använda bara)


    Någon som kan råda mig i frågan huruvida jag orkar måla om mitt skafferi (av walk-in-modell) själv eller ej? Massor av hyllor, spjälor, vinklar och vrår. Eller om jag ska lyckliggöra en målare? Och vilken färg? Ankäggsblått, dimrosa?

  • fru AM

    Lunch kl 11.30 på måndag - vilka vill följa med? Jag och Frejis är anmälda!

Svar på tråden Livets toppar och dalar