• fru AM

    Livets toppar och dalar

    Jag tror att ingen höjer på ögonbrynen över att jag röstar på alliansen . Men jag tycker det är synd att vi inte har ett riktigt kommunistparti i det här landet så det kunde bli riktig fart i debatterna. KPML(r) var tog de vägen? Eller ja de finns ju men väl knappt på rikdagsnivå.

  • fru AM
    Parnassia skrev 2010-09-17 17:25:06 följande:
    Funderar på det där med blanka valsedlar... Det är väl ingen mening med att rösta blankt? DÅ kan man väl lika gärna strunta i det? Eller? Upplys mig!
    Om man röstar blankt så syns det att man aktivt röstat men "valt att inte välja". Röstar man inte alls så kan det ju vara vad som helst, men bröt foten på väg till vallokalen, man sket i det, man är politikfientlig, man orkade inte, man är analfabet och har inte läst att det är val ... osv. För statistikens skull tycker jag att man ska rösta oavsett på vad. 

    En blank röst är också talande tycker jag.


     

  • fru AM

    Måndagslunchen: OK! Då säger vi väl 11.30 på Östermalmstorg då? Cicci: du kanske ansluter senare då Louise har somnat? Vi får se var vi hamnar! Vi har ju mobiler också!

  • fru AM
    start september skrev 2010-09-17 19:27:30 följande:
    Småbarnsmänniska, ha ha! ...förälder skulle det ju stå!
    Men det är väl ungefär samma sak! Jag hajade i alla fall. Men jag är ju också småbarnsmänniska!
  • fru AM

    Påminner mig om när en tjej i min första mammagrupp skulle berätta om en snygg man hon sett på stan: "Och så kom där gående en sån snygg pappa"! Lite inkörd på ämnet om man säger så ... Det blev ett stående uttryck

  • fru AM

    Telis: jag förmodar att ni höjt upp huvudänden på T:s säng (eller fösöker ha honom på en kudde i er säng)? Man kan även låta honom sova i babysittern eller bilbarnstolen så att huvudet kommer upp ordentligt. 


    Oupsie: Grattis till tjej! Vad kul! (Jag hade sagt likadant om en pojke . Det är klart det är speciellt med en tjej (på liknande sätt som det är speciellt med en liten son). Klänningar är klart kul att köpa. Och flickbebisar skiljer sig från pojkbebisar - enligt min erfarenhet - men det går inte att säga att det ena är bättre än det andra.)

  • fru AM

    Lappis: får man en prins så blir man drottning för resten av livet. Får man en prinsessa så blir man mer ... kammarjungfru (medan pappan blir kung)

  • fru AM

    Jag vill köpa ljus på utförsäljning!!! Varför bor jag på fel ställe!?


    Dagens egonoteringar: sjuk igen/fortfarande, bråkat med maken om preventivmetod (!) samt blivit dyngsur i regnet. På plussidan kan tilläggas att jag börjat med en variant på LCHF igen och mår så bra av det (frånsett bihålorna då). Hoppas intresseklubben antecknar nu!

  • fru AM

    Slippa laga middag är helt klart underskattat!!! Ha det så trevligt, Telis med fam - ska lille T med?`


    Tack för kramar - alltid trevligt. JAg kanske inte har det så illa som det lät men är väldigt trött på att vara sjuk. På måndag blir det dr Mengele!


     


    Trevlig lördag alla! Kram!

Svar på tråden Livets toppar och dalar