• fru AM

    Livets toppar och dalar

    Det var en kul länk - men den funkade inte för mig riktigt ... fick dock ett värde på vad en likvärdig lägenhet två fastigheter bort kan vara värd.

  • fru AM
    fru AM skrev 2010-09-14 12:11:09 följande:
    Det var en kul länk - men den funkade inte för mig riktigt ... fick dock ett värde på vad en likvärdig lägenhet två fastigheter bort kan vara värd.
    Om jag hade bott i bostadsrätt vill säga!
  • fru AM

    HAr du en pinne ivägen, BS? Är pinnen löstagbar? Är det ett hål i botten på åkpåsen? Som pinnen kan träs igenom?

  • fru AM

    Angående äppelkaka så kan jag tipsa om att blanda ner rivet citronskal - mkt gott till kanelen och äppelsmaken. Rivet citronskal passar nästan överallt. Liksom kanel (urgott att pudra LITE kanel över köttfärssåsen)

  • fru AM
    viktualia skrev 2010-09-14 13:27:24 följande:
    vad har du för vagn? våran "mittpinne" är ett bälte som går att dra igenom påsen
    Precis så har vi med!
  • fru AM

    Ja men ni har ju en nyare! Men vet aldrig vad de ändrat för något!


     


    Hallå BS, hur går det med pnnen? HAr du fått loss den?

  • fru AM

    Förresten - Livias senaste nyord: Knackskor (skor med klack - men det är klart, de låter ju som knackskor när man går!)

  • fru AM

    BS: finns det en lite "vika-över"-kant upptill på åkpåsen? Som i ett örngott liksom (herregud vad dålig jag blev på att förklara mig)?


    JAg beklagade mig igår över att jag får någon annans intressanta mail, någon med samma namn ... Idag fortsatte psykningen genom att de ringde från ett BOKFÖRLAG (mitt drömjobb ni vet, jag fick hjärtat i halsgropen) ... och de beklagade att de skickat mailet till fel person ... De ville få tag på MATS *och mitt efternamn*. Dessutom visade det sig att jag jobbat med några av de inblandade virrhjärnorna tidigare, så mina kontaktuppgifter hade hamnat på författarens kontaktuppgifter också ... Förvirringen är total. Nyss fick jag intressanta tågbiljetter till mailen. Någon tycker att jag (eller kanske Mats?) ska åka mellan Örebro och Stockholm på fredag ...

  • fru AM

    BS: hur kan en rem vara för bred för att trä genom åkpåsen? Är det en väldigt hård och ovikbar rem? JAg ifrågasätter inte din uppfattning men är nyfiken på hur vagnen ser ut? Heja på med morotssoppan!

  • fru AM
    viktualia skrev 2010-09-14 16:30:22 följande:
    Stackars dig AM, det låter verkligen plågsamt det där!!!
    Tja ... typ stalkad av misstag av ett förlag man skulle vilja jobba på. MAn kan ju inte direkt be dem sticka och brinna heller ...
Svar på tråden Livets toppar och dalar