• fru AM

    Livets toppar och dalar

    BS: jag är kanske ett UFO men jag har aldrig ens tänkt på om jag har matt eller blank skärm! När jag nu tittar efter så ser jag att den är blank. Jaha! Vad bra! Eller?


     

  • fru AM

    JA syskonprat tror jag beror bara på att de ser andra på dagis som får syskon. (Fast konstigt nog pratade aldrig Storsonen om det när jag nu tänker efter.) 

  • fru AM

    JAg minns själv att jag tyckte det var så märkligt att folk skaffade syskon till sina barn - jag var så nöjd med "bara" ett barn, han var det bästa barn man kunde tänka sig (och inte pratade han om att han ville ha syskon heller). Förmodligen tyckte alla andra att jag var märklig som aldrig ens visade med en liten vink att jag ville ha fler barn. För det ville jag ju inte då.

  • fru AM

    BS: vilka matkassar är det ni köper nu igen? (Jag tycker i o f s att det du beskriver låter gott och nyttigt men smaken är ju som baken - delad)


    Angående träning och fertilitet har jag inte en aning. Men logiskt så borde det väl vara ok så länga man har regelbunden mens. Fast det kanske är mens utan ägglossning? Ägglossningen försvinner kanske tidigare om man tränar hårt - fast det inte märks just för att man ändå har mens?

  • fru AM

    Ah - nyputsade fönster! Är det SÅ parken ser ut?

  • fru AM

    Men Lappis - nu har jag inte läst notisen så jag vet inte men jag frågar dig: Då borde man väl bli gravid men få missfall (om nu energin inte räcker till)? Eller är Kroppen så "klok" att den hindrar graviditet från början om energin inte räcker? 


    Då borde - som vanligt - kvinnor i u-länderna knappast bli gravida ...?


    BS: Det där med bokstäver och siffror går i vågor ock följer barnens intresse för stunden. Iris är säkert minst lika smart som de andra, förmodligen smartare, att kunna prata bra är underskattat! Räkna till 20 är bra att kunna också vid 3. Är det tio de ska räkna till på fyra-årskontrollen? Minns inte. Livia ska dit i november.

  • fru AM

    Lappis: det finns massor av matkasseföretag - säkert tio-femton stycken. MINST!

  • fru AM

    Lappis: det finns även för tvåpersonersfamiljer, eller tills barnet blivit så stort att det ska äta vanlig mat: http://www.gomiddag.nu/ (olika menyer att välja på)

  • fru AM
    Ore skrev 2010-09-14 11:21:08 följande:
    Sitter här och surar över att jag bor så mitt i obygden att det inte finns ett enda matkasse-företag... Kanske ska tipsa mamma om att starta ett sådant?
    Det är en bra idé!

    Vill hon inte kan du titta på t ex Tastelines veckomenyer och åka och veckohandla och köra dem rakt av. http://www.tasteline.com/Menyer/Veckans-meny/


    Det är ju en stor del av poängen med matkasse för mig att jag slipper tänka ut middagen. Så skönt att låta någon annan bestämma fem dagar i veckan!

Svar på tråden Livets toppar och dalar