• fru AM

    Livets toppar och dalar

    Jag skyller allt på Yasuragi och lägger ner verksamheten som spåmadam tills vi har lyckas vräka fanskapet eller han flyttar självmant.


    Telis skrev 2010-09-06 20:32:59 följande:
    AM, jag trodde du fått tillbaka din synska förmåga och sett att snaily ska få tvillingar.
  • fru AM

    Och jag har precis berättat för maken om Snailys självundersökningar. Han är (som jag) mycket imponerad av denna kompetenta och driftiga kvinna!


     


    Låter bra att hoan tjorvar runt och har en bra puls!

  • fru AM
    Oupsie skrev 2010-09-06 20:41:58 följande:
    Typiskt AM, tänkte fråga om du hade någon idé om hoan i min mage. Fast Mr Yasuragi blir förhoppningsivs inget långvarit problem *håller tummarna*.
    Jag kan inte låta bli: vad har du för cravings?
  • fru AM

    Koko: Det kommer ju in mer snö om det är ett tvådelat set än om de har overall + att personalen på dagis föredrar overall om inte Conny klär på sig själv. Men det kanske han gör? Länken leder bara till ngn förstasida så jag kan inte se om byxan är ordentligt hög - är den det så kör på det tycker jag!


    Bra att du förvarnar om bruksanvisningen! Eventuellt får jag hyra in bekantkapskretsens smartaste kille för att lösa uppgiften om vi får problem ...


    Så skönt att Lill-Snigel mådde bra och att blödningen slutat!


    Vi har tagit beslutet att BÖRJA med välling igen till Hektor på natten/morgonkvisten. Han vaknar annars i värsta fall 4 och är skitsur och hungrig (vilket han meddelar med sitt tecken för hungrig - glappande fiskmun). Imorse testade jag välling kl halv fem varpå han somnade om till 7 ... Hellre rucka på våra principer och få sova lite längre än att vara kategorisk och kroniskt sömnlös.


     


     

  • fru AM
    muggles skrev 2010-09-07 13:39:36 följande:
    AM: men jag tycker ni gör rätt om det är så att han är hungrig. Däremot okynnesätande på natten är jag inte mkt för... Snaily: härligt att allt såg bra ut!!! Skönt att ha passerat gränsen också...
    Nej precis ... just nu är han uppenbart hungrig. Dagtid är han som ett stort svart hål som äter hela tiden och tydligen så blir det för lång tid på natten som han inte äter (12h). Han verkar bulka just nu så vi får bara finna oss i det, men sen gäller det att sätta stopp när han kommit ur den här matfrenesi-perioden ... hur vi nu märker det. Det kanske ger sig av sig självt. Storsonen åt som sagt välling tills han var minst 2,5 år kanske tre år t o m ... Lite för länge - det blev en grej av det - och det vill man ju undvika.
  • fru AM

    Koko: Har inte lagt ner så mycket energi på att kolla runt efter overalltester och så i år - köpte båda barnens overaller på Lindex (av märke FIX) för att jag hade rabatt där just då 20 resp 30%. Är de dåliga så reklamerar jag istället ... så tänker jag. 


    Idag skulle Livias avdelning göra utflykt till "djungeln" (förmodligen ngt skogliknande parti någonstans i närheten?) och hon krävde att få ha på sig djungelkläder. Hon gick till dagis iförd gröna ridbyxor, safarijacka av oljerocksmaterial, leopardscarf i halsen samt bredbättad kamouflagehatt ...

  • fru AM

    Berätta allt! Hur mår du? Hur mår bebis? Hur mår P?

  • fru AM

    Koko: är du också i djungeln?


    Nenne: åh har han fått ett namn? Blev det det på T? (Inboxa gärna! Nyfiken!!)

  • fru AM

    Jag måste gå från datorn om fem minuter Nenne så berätta nu!

Svar på tråden Livets toppar och dalar