• fru AM

    Livets toppar och dalar

    Lapinette skrev 2010-08-30 14:29:13 följande:
    En kompis satt i fredags och peppade mig att jag ska byta jobb nu när vi väntar på adoption. Om jag bara visste VAD jag ska byta till?
    Inte "mitt" jobb i alla fall"
  • fru AM
    muggles skrev 2010-08-30 15:08:56 följande:
    Lappis: skilsmässa el nyare hus? Är det trafikstört? Mr. Yasuragis mor kanske bor granne?
    Att Yasuragis mamma skulle bo där är nog ingen risk. JAg är hyfsat övertygad om att han sålt sin mamma för medicinska experiment till Ryssland eller liknande. Om det var hyfsat betalt alltså.
  • fru AM

    PB: hur går det med tangentbordet?


    Cicci/Parnassia: Det var ju en bra förklaring! Och precis Cicci - DET hade ju läkaren kunnat säga från början!

  • fru AM

    Kram till dig och din familj, Oms! En diagnos gör väl tillvaron lite lättare kanske, när det finns handlingsplan, ev medicin, och kanske mer förståelse fr t ex skolan?

  • fru AM

    När jag trodde att jag sökt det roligaste jobbet som finns så dök det upp ytterligare en annons. Det är mitt drömjobb ännu mer än det förra och jag får ångest av att läsa annonsen. Får jag inte det här så kan jag lägga mig ner och dö. Så känns det.


     


    Sorry - ego.


     


    VÄlkommen hem till Prickebo, Nenne! 


    Åh det är magiskt - att komma hem med bebis efter BB. När vi skulle hem med Livia så var vi väldigt noga att vi båda skulle kliva in genom dörren samtidigt med henne. Vi snurrade runt som idioter för att hitta parkering och fick sedan traska åtta kvarter med bilbarnstolen för att kunna kliva in i lägenheten som EN FAMILJ.

  • fru AM
    Lapinette skrev 2010-08-31 09:36:06 följande:
    Men AM ... då måste du skicka den andra annonsen också?!!!
    Nej - jag kan berätta på lunchen. Får sån ångest av att tänka på det där jobbet. SOm jag så gärna vill ha Och som någon annan kommer få
  • fru AM
    Fru FruLLan skrev 2010-08-31 09:51:55 följande:
    Men AMDu kan vel söka båda jobben?
    Det är klart jag kan och ska men jag kommer inte få något av dessa drömjobb för att jag inte har varit anställd på 9 år och har tre barn och är för gammal, och, och, och ....
  • fru AM

    Nu sticker jag ut på stan för att köpa bröllopsdagspresent till maken. Ses på lunchen tjejer! Och er andra träffar jag här på BT snart igen!


     


    Puss och kram!

Svar på tråden Livets toppar och dalar