• fru AM

    Livets toppar och dalar

    sweetstreet skrev 2010-08-26 20:40:36 följande:
    Hon skrev att hon börjat känna av värkar runt 13-tiden igår....
    Ojoj ... 

    Förresten Sweet - såg du min fråga om barngrejor i NYC? Finns det någon svensk barnpryl som man saknar där? Vill köpa en present till en 2 årig kille 

  • fru AM

    Sweet: tack för tips -  det är ett engelsktalande barn som min exkille blivit bonuspappa till. Mamman är lite hippie så där så unisexkläder funkar säkert fint. Kanske får bli PoP.


    Jag tror tyvärr inte det blir NYC för mig/oss i år. Längtar alltid dit - men vi vill inte ha med barnen på en kortsemester ...

  • fru AM
    Telis skrev 2010-08-26 21:34:33 följande:
    Ore, hur GÖR du för att behålla lugnet när han kladdar?! Jösses, ibland tror jag att jag ska få en blodpropp när han sticker ner händerna i maten, gojsar runt och sitter och slår med sina små händer så puréen stänker upp på väggarna. Ibland orkar jag bara inte låta honom hållas utan då hindrar jag honom från att sticka nävarna i maten och ta skeden själv. Jag antar att jag traumatiserar honom för livet.
    JAg hatar kladd! HAr alltid gjort och mina barn har nästan inte fått kladda. Skjut mig!

    Jag har serverat dem mest ganska "torra" saker att äta själv - Hektor är inte för inte Pastakungen och sedan suttit och matat dem med kladd med sked. Och det har såvitt jag vet inte inneburit några problem ... Hektor äter fint med sked på dagis nu. Det tog tio dagar att lära sig.

  • fru AM
    sweetstreet skrev 2010-08-26 21:41:59 följande:
    AM  förresten vad kul att du har så bra kontakt med exet!!
    Du och min man har väldigt olika uppfattning i denna fråga Men jag tycker det är kul. HAn är rolig men jag är ändå glad att jag inte valde honom. Även om det var nära.
  • fru AM

    Jag säger gonatt! Vissa av er träffar jag imorgon - ska bli kul!


     

  • fru AM

    Grattis Nenne och P till världens finaste (och största?) Prick!


    Spåkulan har förpassats till soprummet - funkar ju inte längre. Men jag är så glad för Nennelainens skull att det - dvs förlossningen -  är över och att livet med bebis kan börja!


    Tusen kramar!


    FREDAGSPARTY!!!

  • fru AM

    Telis: tack för träffen och lunchen! Jättemysigt och härligt att få bära runt lite på Televinken (som tom lät mig byta blöja på honom *stolt*)! 


    Prick är inte bara världens största utan världens sötaste Prick! Borde vi inte föröska få tag i ett par varselbyxor i storlek mini till honom ...?


    Får jag luncha med er - Telis, Snaily, Lappis på tisdag?


     


    Fredagsskål!


     

  • fru AM
    Lapinette skrev 2010-08-27 16:11:10 följande:
    Ja ... en skål skulle inte sitta helt fel ... men får nog hålla mig till 19.00 när jag ska glida in på SH och för en gångs skull inte visa muttan . Kommer förresten kännas lite konstigt att gå på fest där.
    Hoppas inte kjolen åker upp av gammal vana bara?!

    Någon tid på tisdag?

  • fru AM
    Lapinette skrev 2010-08-27 16:23:39 följande:
    Vi har sagt 11.30 inne i Historiska museets entrée. Nej, jag är faktiskt lite orolig ... gällande kjolen !
    Jag kommer dit (till lunchen alltså)

    Du kanske bör ha byxor på dig för säkerhets skull?

  • fru AM

    Lappis: ha det så kul på festen. Och förutom underkjolen så förutsätter jag att du även har trosor? Eller har inte kaniner det?


    Vi ser fram emot bildbevis på FB ...


    Kram!

Svar på tråden Livets toppar och dalar