• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    PB, ja, och jag fortsatte att tro det i några veckor. Räknade med att det skulle ha kommit blod nästan varje gång jag gick på toaletten.

  • Oupsie

    BS, skönt att allt vax var borta men fy för öroninflamation, hoppas att Iris kryar på sig snabbt. Vissa saker är man kanske lite väl överseende med i början. Så som det är nu, brukar det dock inte vara, tackl och lov.

    AM, ja man häpnar åt mycket i den serien. När du nämner miljön, tänker du på samma avsnitt som jag, när de hade ätit pick-nick och bara lämnade alla sopor och åkte därifrån . Kan säga att det senaste avsnittet var ganska upprörande, men hade då med kvinnosynen på kontoret att göra.

    PB, jag lånade också en massa hundböcker på biblioteket när jag var i din sons ålder . Synd att vi bor så långt ifrån varandra, annars hade han gärna fått låna min hund lite .

  • Oupsie
    passionsblomman skrev 2010-09-13 23:42:00 följande:
    Oh Oupsie, du kommer väl ihåg att din hund hör till rasen "Den enda sortens trevliga hund i världen" för min sambo? Det vore stor risk att du inte fick tillbaka den...
    Fniss . Kanske det, eller så hade han ändrat åsikt .

    Eller det tror jag nog inte egentligen, jag är väl i och för sig ganska partisk, men de flesta som träffar henne verkar gilla henne.

  • Oupsie

    September, hoppas att ni får komma på utredning och att läkaren ni ska träffa är vettig.

    Koko, vad jobbigt, har tyvärr inte så mycket att komma med men jag hoppas att ni snart kommer på en lösning.

    Så såg jag att jag missade att gratulera en trådis på födelsedagen när jag gick in på FB. Säger grattis i efterskott här istället. Skriver inte ut nicket, ifall det kanske är känsligt.

    Oms, tror inte riktigt på allt man ska och inte ska. Vissa saker fungerar för vissa par, andra saker för andra, men just nu vet jag inte riktigt när eller hur vi ska prata om det.

  • Oupsie

    PB, hehe, men där tog du nog upp det enda negativa . Och de dreglar faktiskt inte så mycket som man kan tro, tycker jag i alla fall.


    Och just det, hon matvägrar inte längre, som hon gjorde i lördags (om någon vill veta ). Verkar som att hon var lite förstoppad, stackarn. Men när det gick över så började hon äta igen.

  • Oupsie

    Nä, nu ska jag sova! God natt i tråden!

  • Oupsie

    God kväll i tråden!


    Oj, vad mycket politiksnack . Själv har jag fortfarande inte har bestämt mig för vad jag ska rösta på, inte ens vilket block... pest eller kolera känns det som .


     


    Åh, vad tråkigt att läsa om blod . Både hos Hattis och Izzie, kram på er!

  • Oupsie

    PB, håller tummarna för din sambo! Det låter ju lovande .

  • Oupsie

    Hattis, har debatten på i bakgrunden (fortfarande för jag pausade till och med TV:n när jag fixade fram lite kvällsmat . Men jag vet inte om jag blir så mycket klokare. Måste säga att jag har en del lika tankegångar som du verkar ha. Jag gillar inte heller att det är två låsta block och jag gillar också Birgitta Ohlsson. Men FP känns inte som ett alternativ i det här valet.


    Är nog ganska säker på vad jag ska rösta i kommun- och landstingsval dock.

  • Oupsie
    Tinga skrev 2010-09-17 22:13:51 följande:
    Oupsie - kan inte du göra en liten fin sammanställning om lokalpolitiken här i stan, så att jag har ett material att utgå ifrån när jag bestämmer mig?
    Ahh, kanske inte skulle sagt att jag var ganska säker på kommun och landsting då !
Svar på tråden Livets toppar och dalar