• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    Snaily, vad läskigt med blod och att inte veta var det kommer ifrån, men ändå skönt att de inte hittade något som var fel. Kramar!

  • Oupsie
    viktualia skrev 2010-09-18 21:05:33 följande:
    Och den jag tycker är läbbigast i svensk rikspolitik just nu är Jan Björklund... ryser bara jag ser karln...  
    Håller också med, och jag har ändå gillat FP men som sagt, i det här valet känns det inte som ett alternativ.

    Sitter och slökollar lite på TV4 för att se om det kan ge mig lite klarhet i hur jag ska rösta imorgon.


    Har suttit och gjort olika tester på olika sidor och får olika resultat nästan varje gång.

  • Oupsie

    God natt Snaily!


    Lappis, tyckte som sagt också att det tog ett antal avsnitt innan man var fast. Kan inte komma ihåg att jag har gråtit när jag sett på Mad Men, man blir nog mest upprörd .

  • Oupsie
    passionsblomman skrev 2010-09-18 21:58:38 följande:
    Men SNAILY vad otäckt! Usch! Jag fick ju åka in på koll efter blödningar flera ggr också, jag vet hur kymigt det är. Fy tusan!Tänker genast på Andbeyond, som skrivit här ngra ggr och som jag vet läser, hon är ju också gravid och hon blöder lite hela tiden stackarn! Helt knäppt men allt ser visst ut hur bra som helst och "det är bara ytliga blodkärl" Jaha? Och TYPISKT mitt i festligheterna också! Men vaddå Cicci, kissar inte du blått/rött av rödbetor? det trodde jag alla gjorde. Och fler än en har nog hajjat till ordentligt och tänkt "NU är det klippt på allvar"
    Åh, jag undrade hur det gått för henne. Skönt att allt ser bra ut!
  • Oupsie

    PB, fungerade det inte att se någon bild? Det var bara en bild från ultraljudet, så det är väl inte så mycket att se egentligen. Ville mest testa funktionen att bara visa bilder för vissa.

  • Oupsie

    Ja, fy för delad tvättstuga! Var så nöjd när vi instalerade tvättmaskin och torktumlare i badrummet. Men nu vill jag gärna ha en separat tvättstuga så man slipper tvätten i badrummet. Det är skönt att se hur ens drömmar utvecklas .

  • Oupsie

    Men vad konstigt. Hur gör man det synligt då? Trodde bara att det var att lägga upp en bild.


    Alla jag har inboxat med är med i min adressbok, så det är kanske någon i tråden som inte är med där, men i så fall lägger jag till er så klart.

  • Oupsie

    Klockarbol, håller med dig. Jättesvårt och jag får också olika partier högst i varje test.

  • Oupsie

    PB, ja det är inte klokt . En liten minimänniska.


    Tack för era grattis förresten. Kanske ska förtydliga att jag inte på något sätt är rädd för att det skulle titta ut en pojke. Det spelar så klart ingen roll. Men som jag var inne på igår kväll så gillar jag inte att ha fel . Så det är mest därför jag sitter och funderar på hur säker man kan vara.

Svar på tråden Livets toppar och dalar