• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    Nattens dåliga sömn kryddades dessutom av mardrömmar om hur jag och min syster jagades av skurkar och hur jag tappade bort henne och sprang runt och letade efter henne och att jag var tvungen att hitta henne för att kunna skydda henne. Säger kanske en del om vilka tankar som rör sig i huvudet för tillfället.


    Gravidhormonerna gör väl kanske sitt till också att jag känner mig känslig och stressad. Igår bröjade tårarna rinna när jag tänkte på en hur fantastisk hund som vi har efter att ha sett på nyheterna om att de har inlett rättegång mot hundsmugglare och de visade bilder på döda valpar .


    Maken tittade på mig och frågade: Är du sådär, eh... känslig, eller?


    Då kunde jag inte låta bli att skratta samtidigt som tårarna sprutade .


    Tack för era kramar! De värmer . Nu ska vi ge oss iväg och titta på vitvaror. Kram på er alla så länge! Ska försöka titta in något mer i helgen .

  • Oupsie

    Skulle bara kika in lite snabbt innan maten, och vad ser jag


     


    STORT, STORT, SUPERSTORT GRATTIS MUGGLAN!!!!!


     


    Åh, vad roligt!

  • Oupsie
    muggles skrev 2010-09-24 19:07:15 följande:
    No wine for you Muggelibuggeli...
    Är det därför som du inte varit inne och fuldansat idag?
  • Oupsie

    Kikar in lite snabbt, är det någon som vet hur man får fler timmar på ett dygn? I så fall kan ni inboxa mig .


    Hinner inte skriva så mycket men av det som jag kommer ihåg när jag skummade ikapp lite snabbt så:


    Snorkis, så skönt att se dig här! Tänker en massa på dig och undrar hur ni har det. Förstår att det känns tungt att gå till jobbet imorgon men jag tror att om du klarar det så kommer du att må bättre av det. Det är inte bra att hålla sig för mycket för sig själv (talar av egen erfarenhet) men ibland är det det som tar emot minst även om man vet att det inte är bra i längden. Stora, stora styrkekramar!


    Frejis, som September skrev, hundvalpar är glädje i stunden, eller som det står i en citatbok som jag har: "Den som säger att lycka inte kan köpas för pengar har aldrig köpt en hundvalp" . Styrkekram till dig med!


    AM, fy vilken jobbig svägerska. Det verkar finnas en i varje familj, men ibland är det svårt att veta när man ska bita ifrån eller mest ignorera det för familjefridens skull.


    Muggles, låter som att du har en sund inställning. Det finns inte så mycket man kan göra och det är dumt att gå att oroa sig, men ibland är det lättare sagt en gjort.


    Hattis, din stackare, vilka jobbiga biverkningar du får av medicinen. Men är det nu i början? Hoppas att det går över snart och att det kommer att gå bra på jobbet imorgon. Vad är det för nya arbetsuppgifter som du har fått förresten?


    Porchez, hoppas att du kan få lite avlastning på jobbet och att kuratorn kan hjälpa dig att reda ut tankarna lite. Styrkekram!


    Skickar lycka till, till alla som behöver det, och kramar till alla som vill ha en sådan! på er i tråden!

  • Oupsie

    Hallå i tråden!


    Har haft en jobbig vecka. Mycket att göra i skolan vilket inneburit långa dagar som i sin tur har gjort att foglossningen känts ordentligt. Har knappt kunnat gå om kvällarna, ajaj. Nu kommer det dock vara lite lugnare framöver hoppas jag och jag har pratat med min sjukgymnast så jag ska dit och hämta kryckor nästa vecka vilket kanske kan hjälpa till lite.


    Så nu är det dags att koncentrera sig på tillval till huset. Är lätt irriterad på försäljaren som mest kommer med goddagyxskaft-svar på vissa av våra frågor. Nu har vi i alla fall fått en ritning med alla mått utsatta vilket underlättar en del i alla fall.


    Vi funderar lite på torkskåp, ska man ha ett sådant? Är det någon här i tråden som har torkskåp och har några åsikter. Vill man ha torkskåp så plockar de bort ett linneskåp i tvättstugan. Och det är ju inte överdrivet mycket förvaring så därför är det kanske dumt att plocka bort det. Vi har torkskåp i husets tvättstuga och sen vi skaffade tvättmaskin i lägenheten har vi bokat tvättstugan någon gång för att tvätta ytterkläder med gore tex som ska torkas i torkskåp. Annars har jag inte känt att vi har varit i behov av torkskåp...


    Sen funderar vi på köksbänk. Jag har alltid sagt att jag aldrig kommer att byta bort granit men när vi var och tittade på köksföretaget så hade de sån där konstgjord sten, vet inte om man ska ha det istället?


    Annars har jag börjat få "mensvärk" igen, är det ligamenten som känns kanske? Eller växtvärk Känns lite märkligt hur som helst, och ibland blir magen helt stenhård vilket jag gissar är sammandragningar, men jag trodde inte att det skulle börja så tidigt. Å så har vi varit hos veterinären, för vi hittade en knöl på nacken på hunden, och de tyckte att vi skulle operera bort den . Ingen jätterolig vecka... så jag har inte hunnit läsa så mycket i veckan men jag har skummat lite.


    Snorkis, tycker att det är skönt att du är inne i tråden och skriver, och ös ur dig så mycket du vill! Förstår att det är kämpigt på jobbet men det låter som att du har en bra chef? Skickar en stor varm kram!


    Muggles, önskar att tiden kunde gå lite fortare fram till ditt vul. Jättejobbigt att gå och vänta och oroa sig. Stor kram!


    Fru E, skönt att det går framåt med köket! Hoppas att det snart är klart . Trist med MC-krångel dock!


    MSW, konstigt att du fortsätter blöda och får dåliga värden. Hoppas att de kan komma på varför. Kram!


    Ore, åh, typiskt att bli utelåst medan maken ligger i soffan och tittar på tv.  Hoppas att det var en ganska lyckad shoppingrunda ändå, trots att du missade några grejer.


    BS, trist när det inte riktigt blir som man tänkt sig. Hoppas att hemresan går bättre än resan ner.


    Snigeln, låter som att du behöver komma hem och vila upp dig lite . Skönt att höra att du haft lite kontakt med Telis. Hoppas att allt är ok med henne.


     

  • Oupsie

    Hej i tråden,


    Ojoj, vilken dramatik i granntråden. Hoppas att allt går bra för dem! Det är ju alldeles för tidigt för Jullan att titta ut nu.

  • Oupsie

    Fin bild AM .


     


    Och fint matsalsmöblemang Vickan!

  • Oupsie

    Men Snaily , fy vad jobbigt . Usch Cancer är bland det läskigaste som finns, huh . Kram!

  • Oupsie

    Hann inte skriva klart när innan, var bara tvungen att börja bråka med maken lite . Nåja, det verkar ha gått över lika fort som det började.


    Nenne, trevligt med besök hos mormor och morfar . Jag har ett sådant bälte, men det räckte nog inte för förra veckans aktiviteter (som egentligen inte var så farliga som det låter, men de var uppenbarligen för mycket).


    Piggelin, skönt att höra att din foglossning blev bättre. Hoppas att det blir bättre här också.


    Idag har jag varit och hämtat kryckorna. Lite meckigt att gå med, men om det hjälper så är det väl bara att vänja sig. Jag är i alla fall helt jäkla slut, har ont nästan överallt känns det som och har svårt att koncentrera mig på vad ni skriver här, så jag hälsar till alla i tråden och skickar kramar till alla som behöver och vill ha.


    Hälsningar
    Gnällkärringen

  • Oupsie
    snaily skrev 2010-10-04 17:59:06 följande:
    OupsieJa eller hur! Men skitjobbigt med din foglossning också! Stämmer in i PBs fråga och undrar vilken vecka DU är i nu? PBJag är i v 30+6 nu och BF är 6 december. Det är fasen bara två månader kvar! (max!)
    Jag är i vecka 22. BF i februari. Så fyra månader kvar här då .
Svar på tråden Livets toppar och dalar