• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    Smint, har du BF i slutet av januari? Då kan det inte skilja många veckor mellan oss .

  • Oupsie

    Smint, vi har tänkt åka och kolla på en sådan här vagn:


    www.amvina.se/maxicosi/mura4.aspx


    Jag har suttit och läst en del på nätet och det verkar som att det är en vagn som ganska lätt tar sig fram på sämre underlag, men har ändå svängbara framhjul. Har inte sett den i verkligheten än så jag kan egentligen inte uttala mig om den, och jag har inte så mycket erfarenhet av vagnar heller, men den låter bra . Hittade en recension på pricerunner och där nämner de just snömodd:


    www.pricerunner.se/pr/674-1066119/Barnvagnar/Maxi-Cosi-Mura-4-anv%C3%A4ndarrecensioner

  • Oupsie

    Hej Ore! *vinkar* Har du hört något mer från jobbet?

  • Oupsie

    Håller tummarna för bra besked då Ore! Fy vad trist att det inte blev någon hjälp med huset. Mer pengar svart... det var ju också en affärsidé...

  • Oupsie

    Just det, glömde sist jag var inne, tack så mycket för er input om torkskåp! Känns som att de flesta av er resonerade ungefär som jag själv gjorde . Det kostar för mycket att ha igång, och det är dumt att ta bort förvaring. Vi har bestämt oss för att strunta i torkskåp. Det vi kanske gör någon gång i framtiden, om vi känner att vi behöver, är att sätta in ett torkskåp i förrådet på nedre plan (det är förberett för tvättstuga där). Då kan man torka blöta ytterkläder där, för det känns inte så klokt att dra blöta och smutsiga ytterkläder genom hela huset heller.

  • Oupsie

    Izzie, trevlig resa!


    September, vilken konstig cykel . Hoppas att du får klarhet i vad det är.


    Smint, jag ska rapportera om vi kommer iväg någon gång .


    Parnassia, var det en koppar- eller hormonsprial du skulle ha? Hoppas att du får tag på någon som kan sätta in den ordentligt hursomhelst. Låter jobbigt att ligga där och så får de inte den på plats .

  • Oupsie
    muggles skrev 2010-10-05 15:41:35 följande:
    Oupsie: haha jag har faktiskt ingen Android el iPhone. Maken tjatar om att jag MÅSTE skaffa en, och jag ska, så fort jag kan med att be om ny telefon på jobbet...
    Jag trodde att du hade en androidtelefon som den tekniktjej du är . Min make köpte sin telefon först, sen beställde han en till mig också för jag måste ha en sa han, precis som din make . Det tog ett tag att vänja sig men nu är vill jag inte byta till något annat.
  • Oupsie

    Vi har varit hos veterinären idag och fått en second opinion och hon tyckte att vi skulle avvakta med operation. Vår hund fick en antibiotikaomgång i onsdags för en infektion som hon hade och vi tycker att knölen faktiskt har förändrats (till det mindre) sen hon påbörjade antibiotikakuren . Tänk om det bara var något som kunde bli bra av antibiotika. *hoppas* Ska tillbaka i slutet av nästa vecka för att kolla henne igen. Men det känns skönt att vänta lite innan de börjar skära i henne i alla fall.

  • Oupsie

    MSW, oj vilken jobbig natt! Och krya på dig hördu! Har du inte varit sjuk länge nu?


    Vickan, grattis till din bra natt, hoppas att den sätter trenden.


    Lappis, det är nog bra att vara cool, så länge man kan. Hoppas inga hoppar före er i kön i alla fall. Ni har ju stått länge.

  • Oupsie
    fru AM skrev 2010-10-07 09:26:18 följande:
    Oupsie: måste bara säga att den där vagnen du länkade till verkar mycket bra när man läser om den. Ska bli intressant att höra hur den känns när ni varit och klämt på den! Ja, jag vet - jag ska inte ha fler barn men kan inte låta bli att intressera mig för nya produkter   Ego: igår var jag på liten klassträff. Första gången på 25 år som vi sågs - vi gick 1-9:an tillsammans och det var så kul att dela gamla minnen, fylla på minnesluckor osv! Nu tänkte vi göra om det varje år, nästa års möte redan inbokat!
    Det är skönt att höra att även andra tycker att den låter bra i alla fall. Känner sig lätt clueless i barnvagnsjungeln. Ska en sväng till grannstaden imorgon för ett annat ärende, men det hade varit skönt om man hade kunnat kolla vagnen också. Men det hänger väl mest på om jag orkar, jäkla foglossning .

    Kul med lyckad klassträff .

Svar på tråden Livets toppar och dalar