• muggles

    Livets toppar och dalar

    Barry är snyggt också. Och internationellt. Och så påminner det om julen, och Nenne gillar väl julen?

  • muggles

    Lappis: hade det blivit en tjej så hade det blivit Bajsa. Ganska ovanligt men ändå en snygg klang på något vis.

  • muggles

    Ni kan få ett helt nytt namn av mig: Malisa!


    (Moas påhitt) Ni blir nog garanterat ensamma om det i Sverige (såvida inte ngn smygläsare snor det)


    Kul att berätta för sitt barn sedan att "du fick ett namn som jag hittade på ett internettforum - jo du förstår på 00-talet så hängde man på sådana - där jag följde en dokusåpa - jo du förstår det hette så på den tiden - och där var det en tjej som..."


  • muggles
    fru AM skrev 2010-09-08 20:52:23 följande:
    Och nu mina kära vänner är Yasuragi igång igen. Inte med fest och ståhej utan med skrivelser från och till advokater och hot om hyresnämnden (vilka vi i o f s tror skull tycka han var en fullständig idiot och döma till vår fördel). Karln är psykopat - paw rikktitt. Trött jag blir!
    Det är så tråkigt när ens magkänsla stämmer så där! Du hade ju dina onda aningar redan från början med den här karln. Är det att han inte får utlopp för sin våtrumsfetichism som orsakar skrivelserna? Har han inte insett att han bor i en hyresrätt? Där får man väl rätta sig efter hyresvärden.
  • muggles
    Telis skrev 2010-09-08 21:03:01 följande:
    Aaaaaaaooooh, Rupert Penry-Jones är på tv (4:an), jag döööör långsamt.
    Måste googla (se BS - jag vågar!)....

     


    Snygg!

  • muggles

    Tinga: klart det är maten som förstör så att du måste svära, det vet vi ju. Men killarna verkar inte ha tagit ngn nämnvärd skada av det Om man kompenserar svärandet med lite extra kärlek emellanåt så tror jag att man gör ett bra jobb oavsett! Kram på dig. (Var inte meningen att ge dig dåligt mamma-samvete )


    Getostfrestelserna lät goda, har sparat dem!


    Porchez: välkommen ut ur skuggan el hur det nu var!


    Koko: härligt med Connys framsteg på toalettfronten! Det är så otroligt skönt att slippa blöjor tycker jag!

  • muggles

    Piggelin: vad skönt och BRA att du har en bra KBT-BM! Jag tror din nästa förlossning kommer att gå som en dans (vi får se om du hinner in till BB el om hoan kommer i ambulansen? ) men oavsett är det nog bra att bearbeta sådana här grejer. För varför ska du gå runt och känna dig som en usel barnaföderska hela livet? Det känns ju onödigt Det är så lätt när man står vid sidan att tycka "men det är klart du inte är usel bara för att Amanda råkade ha armen i stålkvinnanposition" men du som är mitt i det, kan ju inte se klart. Precis så var det för mig med min amning och det... Du skulle ha propsat på att få prata ut då efter förlossningen men det gör man ju ofta inte.


    MSW: trist att du fortfarande känner så med din förlossning, du kanske ska försöka prata igenom det du också? Ni ska väl ha en till?

  • muggles

    Lappis: jag har så lite att göra på jobbet att jag lika gärna kan läsa ikapp.


    Cicci: HA! Jag kan riktigt se dig stå där bland de där raggarna, vilken syn!!! Men visst är det en frisk fläkt att träffa en helt annan sorts folk ibland.

  • muggles

    Piggelin: nu kanske du förstår varför jag kände mig så usel som mamma för att min amning inte fungerade? Det är ju inte logiskt att man känner så.


    Var var alla ni andra ersättningsgivare då när jag inte kunde amma? Jag kände mig omgiven av folk som hade problem åt andra hållet, mjölken sprutade åt alla håll, och det läckte, och de kunde frysa in litrar med bröstmjölk "åh vad jobbigt att vara så bunden när man måste amma". Skulle ha varit skönt med lite "partners in crime" på den tiden

  • muggles

    Själv får jag "uppfinna" arbetsuppgifter. Paradoxalt nog verkar stiltjen bero på att vårt företag går som tåget och att kunderna är fullt upptagna med sina projekt, och alltså inte hinner höra av sig till mig (men de köper som galningar så försäljningen är det inget fel på). Hmmm... Så jag har dragit igång ett seminarium och tittar just nu på kursmaterial för en kurs i v40 (dvs alldeles för tidigt eg, jag hinner ju glömma allt som står där ).

Svar på tråden Livets toppar och dalar