• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    fru AM skrev 2010-09-18 10:45:27 följande:
    Lappis: får man en prins så blir man drottning för resten av livet. Får man en prinsessa så blir man mer ... kammarjungfru (medan pappan blir kung)

    Min svärfar sa något i stil med "åh, men vad roligt! Det är något speciellt med att få en dotter. Det är mycket roligare med döttrar!" till min man (hans son ) när maken berättade att vi skulle få en tjej.


    Till min svärfars försvar så tror jag inte att han riktigt menade det så som det lät .


    Men han gillar kanske känslan att vara kung .


    Han preciserade det sen med att han har upplevt det som att han hade färre konflikter med döttrarna när de växte upp än med sin son, medan döttrarana bråkade mer med sin mamma.

  • Oupsie

    Klockarbol, är det en medicin som du ska äta länge? Hoppas att huvudvärken bara är tillfällig.

  • Oupsie

    Tittar på parlamentet, det är roligare än att titta på Fredrik och Mona .

  • Oupsie

    Klockarbol, aha, hoppas att de hjälper. Men det tar kanske lite tid innan kroppen har vant sig?

  • Oupsie

    Klockarbol, ja det är ju det. Jag har ett par mostrar som ätit östrogen för klimakteriebesvär och jag vet att det tog ett tag innan de hade kommit fram till vilken dos de skulle äta och så.

  • Oupsie

    Klockarbol, det är väl klart att du kan skriva om det här. Och det är kanske någon annan i tråden som har någon input. Men om du har haft problemen i fyra år så måste du ju hamnat i klimakteriet tidigt i så fall? Nu när jag tänker efter tror jag att min mamma åt östrogentabletter ett tag också men slutade med det för de övergångsbesvären hon hade kunde lättare åtgärdas med andra tabletter. Hoppas att tabletterna hjälper dig och att du inte får problem med benskörhet.

  • Oupsie

    Klockarbol, ja det är ju för tidigt. Stackars din lilla mamma som är så pass benskör . Men som du säger, det finns ju bättre sätt att förebygga det idag men jag förstår att det ändå känns trist.


    Jag får fortsätta med projekt läsa ifatt imorgon istället, nu ska jag sova. Maken gick precis ut med hunden, sen sängen.


    Än så länge har jag kommit så här långt i min ifattläsning:


    AM, trist att bråka . Men det är väl som du säger, det är något man måste komma fram till själv. Men spontant, för mig som utomstående, så känns det som att det lättaste borde vara att din make knips-knipsar .


     


    God natt!

  • Oupsie

    Har röstat i alla fall. Hade det inte varit för SD så hade jag gärna valt sofflocket idag. Känner att jag har fått kompromissa alldeles för mycket med mina egna principer och ideal för att vara särskilt nöjd med hur jag röstade. Det blev ett parti som jag aldrig har fått som högst i något av alla de valtester som jag har gjort och som jag aldrig har sett som ett potentiellt alternativ tidigare men som idag framstod som det minst dåliga alternativet. Även om det nu ser ut som att SD kommer in i riksdagen så har i alla fall jag gjort vad jag kunde.

    Klockarbol, vad skönt att huvudvärken känns bättre. Vill också ha trattisar, men inser att svampplockning och foglossning inte är en bra kombo.

    Undrar också hur det är med Izzie .

    Och hur det är med Snaily .

    Porchez, hur gick det för dig hos psykologen?

    Skickar kramar till Frejis också, vet inte vad som har hänt men det låter som att det kan behövas.


    PB, jag kan inte se dina bilder. Du kanske inte har mig i din adressbok?

  • Oupsie

    Vickan, när var det du skulle på intervju?

  • Oupsie

    Lycka till imorgon då Vickan . Spännande!


    Klockarbol, tack.  Har precis gått in i vecka 20, så halvvägs ungefär...


    Snaily, en extra födelsedagskram!

Svar på tråden Livets toppar och dalar