• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    AM, skönt att du hittade rätt .

  • Oupsie
    nennesjuttioåtta skrev 2010-09-22 09:40:32 följande:
    btw Pricken har fortfarande inget namn...
    Nenne, det löser sig. Inte vara ledsen, kram!
  • Oupsie

    Lappis, undrar också vad juni innebär . Men vad skönt att ni var överens om att Sydkorea var bästa alternativet .

  • Oupsie
    FruCicci skrev 2010-09-22 10:09:49 följande:
    Louise avdelning har massa roliga namn på sina barn Winston, Henry, Bo, Freddie, Audery, Hektor, Astrid, Louise, Max, osv Lite tips....
    Henry är häftigt tycker jag. Och Harry. Vet inget barn som heter Henry, så jag tyckte att det var kul att se att det fanns någon i alla fall . Min mammas farfar hette Henry.

     


    Finns en risk att vi kommer att har svårt att hitta namn också. Vår hund var utan namn i tre veckor, och jag tror att vi testade tre stycken namn i ett par dagar var innan vi till slut bestämde oss. Och det var på en hund! Gissar att det är ännu svårare när det gäller barn. Ett av namnen som vi diskuterade (som jag ville ha men inte maken) funderar jag nu på som ett tänkbart namn till barnet. Kan man göra det . "Jo, alltså, ditt namn. Det var det som blev över när vi hade bestämt namn på hunden"

  • Oupsie

    Fru E, har ni pratat något om att göra en sådan där assisted hatching eller vad det var det hette?


     


    Lappis, klart att du skulle prata med maken först! Men åh, nu har ni kommit ännu ett steg närmre ! Tiden kommer att gå fort, så snart så har ni ert barn!

  • Oupsie

    Hallå i tråden! Var tvungen att rusa härifrån sist jag var inne och nu kommer jag knappt ihåg vad det var jag skulle kommenter, som vanligt...


    Porchez, vad skönt att du ser fram emot nästa besök hos din kurator och som någon annan påpekade, första besöket blir ju ofta mycket bakgrundshistoria, men det är ju för att du ska kunna få den hjälp som du behöver. Hoppas så att kuratorn kan hjälpa dig att reda ut allt. Kram!


    Tinga, mer enning! Helt fantastiskt vad glad jag blir för er skull! Hoppas verkligen att ni har kommit nått vändpunkten nu och att det bara kommer att gå framåt. Sen förstår jag att du känner dig lite luttrad och inte vill hoppas på för mycket, men det låter ju toppen att du kan njuta av nuet och att allt känns bra nu .


    Oms, ska inboxa dig!


    Izzie, det låter ju verkligen som det näst bästa alternativet. Skönt att du känner dig redo för nästa försök .


    PB, fy vad tråkigt att sambon inte fick jobbet. Det lät ju så lovande! Men förhoppningsvis står han längst fram i kön till nästa gång. Men vad kul med sociala mammor på klassmötet .


    Själv känner jag mig helt slut och otillräcklig. Ibland verkar det som att allt ska göras på en gång. Min syster har det lite kämpigt för tillfället och jag känner inte att jag kan vara den hjälp och det stöd som jag önskar vara. Samtidigt blev det plötsligt jättemycket som ska göras i skolan, och de som ska bygga huset vill ha en massa besked om tillval och grejer som jag helst vill kolla upp ordentligt. Samtidigt som jag är trött och har svårt att sova ordentligt. Vaknar av foglossningen så fort jag ska vända mig i sängen och har svårt att hitta en bekväm sovställning. Jaja, det löser väl sig.

  • Oupsie

    Åh, Hattis glömde jag ju . Förstår att det känns jobbigt att få besked om en sådan sjukdom, men förhoppningsvis kan du få bra hjälp och att det ska göra att ni kan få en bebis! Stora kramar!

  • Oupsie

    AM, fy vad trist . Bajstidning som inte fattar vem de ska anställa!

  • Oupsie

    Nenne, låter inte bra med nypontaggar i byxan. Hoppas att det läker så snabbt det bara kan!


    Fru E, kul med nu motorcykel .

Svar på tråden Livets toppar och dalar