• Oupsie

    Livets toppar och dalar

    FruCicci skrev 2010-09-21 10:16:52 följande:
    Jag läste i Dagens Industri  igår: "60 000 kronor i månaden och fri lägenhet i Stockholm!", jublade William Petzäll, 22-årig pressekreterare i partiet (SD). Det säger ju en hel del
    Jaja, det är ju inte många 22-åringar som har det...

    Kul att ni är överrens om syskon .


    Snorkis, så skönt att höra något från henne. Säger som PB, vi saknar dig här i tråden!


    BS, lycka till med tandläkarbesöket! Tack för att du påminde mig om att jag ska ändra min tid hos tandläkaren som jag fick.


    Lappis, låter som att du hade en trevlig kväll igår.


    Ore, hoppas att ni kan få hjälp med huset!


    Izzie, stor kram! Bra att du får kolla upp det innan ni ska iväg på resa.


     


    Vad var det mer? Är lite glömsk känner jag, måste fixa lite med skolan innan jag ska dit i eftermiddag. Irriterad är jag också, vi ska ha grupparbeten nu och i torsdags förra veckan så delades vi upp i grupper och fick tildelat material som vi skulle jobba med. I fredags skickar en av lärarna ut ett mail och säger att nu när hon har pratat med den andra läraren så ville han ändra, för han tyckte att det skulle vara mindre grupper . Så istället för att kunna förbereda sig inför idag så ska vi göra nya gruppindelningar och då antagligen få annat material att arbeta med . Puckon!


    Jag var irriterad igår också, och insåg att jag kanske lät kort och tjurig i mina inlägg. Ber om ursäkt för det.

  • Oupsie
    Fru E skrev 2010-09-21 10:57:04 följande:
    Oupsie-får jag med se magen
    Fru E, självklart! Har lagt till dig. Kul att se dig här, hoppas att ni inte jobbar ihjäl er med huset .
  • Oupsie
    Fru E skrev 2010-09-21 11:00:21 följande:
    I lördags var det kalas för lilla S som fyllde 1 vilket var hemskt mysigt men med 2 magar och barnvagnsprat, att det var jobbigt att vara gravid, BF datum som var fel för att man inte hann med allt man ville innan etc så kände jag mig väldigt utanför men men lilltjejen tröstade mig genom att alltid vilja gå till mig och sitta i mitt knä
    Åh, vilken gullunge! Vadå, inte hinna med Vilken märklig sak att säga.
  • Oupsie

    Mitt inlägg i ansiktsvårdsdiskussionen


    Jag borde nog också gå på ansiktsbehandling för min hy är inte särskilt rolig för tillfället. Inte några direkta finnar men lite röda prickar här och där. Dessutom är jag kritvit i hyn eftersom jag mest tillbringade sommaren sovandes alternativt illamåendes i sängen... Det är därför som det bara är kort på magen och inte på ansiktet . Blixten gör dessutom att jag ser ännu blekare ut, förutom vid de röda prickarna... jaja.

    Även om jag har både ansiktstvätt, ansiktsvatten och diverse krämer så är det tyvärr så att jag slarvar lite med dem. Många dagar är jag ju bara hemma och då är det lätt att låta bli att tvätta ansiktet, och eftersom jag sällan sminkar mig blir det inte att jag gör någon rengöringsprocedur på kvällen heller. Om jag hade sett till att tvätta mig ordentligt varje dag så kanske jag i och för sig hade blivit av med de röda prickarna. I vanliga fall gör det inget att jag hoppar över någon dag, men min hy som gravid verkar inte vara lika tålig.

    När jag har gått på ansiktsbehandlingar så har jag fått lära mig att man ska använda ansiktvatten. Dels tar den bort rester av den rengöring som man har använt, om det finns sådan kvar, dels neutraliserar den ph-värdet på huden, ibland kan den strama ihop porerna som kan ha öppnat sig när man har tvättat sig (beroende på vilken typ av hudvård och hud man har) och i vissa hudvårdsserier bör man använda sig av både tvätt och ansiktsvatten för att de har olika funktioner och verksamma ämnen som alla behövs för att bästa resultat ska uppnås.

    För tillfället använder jag Cliniques 3-stegs serie för torr/kombinerad hy. Är ganska nöjd med den, tror som sagt att min hy hade varit bättre om jag hade låtit bli att slarva.

    Muggles, hade jag varit som dig hade jag gjort en ansiktsbehandling och sett vilka produkter som du blev rekomenderad. Jag har köpt en del olika produkter på salonger men Clinique som jag har nu säljs på Kicks och Åhlens o dyl. Vissa vill pracka på en massor med grejer men fråga om de har tester i så fall, eller att du vill känna hur krämen känns även efter några timmar och inte bara efter ett par minuter(de brukar avsluta med kräm). Jag vill i alla fall inte köpa grejer för flera hundra utan att få testa och känna efter först. Sist jag var på ansiktbehandling och sa att jag använde Clinique så sa hudterapeuten att det var en bra serie och att om jag var nöjd med den så skulle jag fortsätta med den. Det känns ändå skönt tycker jag, att hon säger vad hon tycker är bra för min hud, även om det innebär att jag inte kommer att köpa hennes produkter.


    Men om du inte vill hålla på med olika rengöringskrämer, ansiktsvatten och dyligt så kan man väl gå på en ansiktbehandling i alla fall. Det är ganska skönt att bli ompysslad (föurom själva portömningen) och att gå ibland då och då borde väl vara bättre än att aldrig göra det .

  • Oupsie
    Telis skrev 2010-09-21 17:39:48 följande:
    Imorgon blir det intervju igen (på hotell med hotellfrukost, mumma). Håll tummarna!
    Åh, trevligt! Håller alla tummar!. Måste vara ett bra ställe om man får hotellfrukost på intervjun .
  • Oupsie
    FruCicci skrev 2010-09-21 12:47:41 följande:
    Oupsie, är din mage i ditt galleri eller vårt?
    Den är i mitt galleri här, och nu har jag lagt till dig i min adressbok också .
  • Oupsie

    MSW, hade missat ert syskonförsök. Beklagar tanten .


     


    Jag är lätt fascinerad av familjer med fyra, fem barn . Men jag är inte säker på att jag skulle vilja ha det så själv. Jag har alltid tänkt att jag någon gång i framtiden skulle ha två barn, kanske till och med tre, och maken är inne på samma linje.


    Men nu vet jag inte, jag är uppenbarligen inte var så bra på att vara gravid . Illamående och foglssning är jobbigt, och det lär ju inte vara mindre jobbigt om man har ett barn att ta hand om. Dessutom vet man aldrig om man kan få fler heller, även om det inte verkar vara så att jag har svårt att bli gravid. Men jag är inställd på att vi ska försöka få två i alla fall, men tre känns ganska uteslutet med tanke på hur jag känner mig för tillfället.

  • Oupsie

    AM, röstar också på rosa . Fast blått lät också fint. Hoppas att du hittar rätt restaurang

    Fru E, ja det är jobbigt att vara utan kök. Det andra är lite lättare att leva med och påverkar inte vardagen på samma sätt.

    Lappis, vad spännande att se vad de säger imorgon då. Gatineau har jag aldrig hört talas om, men det låter som gâteau så då måste det ju vara bra .

    Vickan, skönt att intervjun gick bra! Känner du för att grubbla av dig litet så är inboxen öppen .

    Klockarbol, var det sista avsnittet på sista säsongen? Vet att jag blev jäkligt besviken på det. Tyckte att det kändes onödigt, men det blir ju klart många frågor till nästa säsong.

  • Oupsie

    PB, tack . Måste säga att jag tycker att den är ganska lagom såhär, för min del behöver den inte bli så mycket större. Fast för den lilla som ligger i så är det kanske bra om den blir det .


    Hur mäter de vikten på bebisen egentligen? För på pappret står det vad den väger, inte ens två hekto . I en bok jag har så stod det att de skulle väga ca 250g i den veckan. Så jag hoppas att hon växer som hon ska.

  • Oupsie

    Hej i tråden !


    Hej Nenne, vad kul att se dig här! Låter som att ni har det mysigt hemma .


    Frejis, kul att se dig kika in också. Och vad roligt med en liten valp! Är ju också en sådan där hundgalning så jag förstår precis hur upprymd du känner dig. Har förstått att du har det kämpigt på andra plan dock så jag skickar en stor kram!

Svar på tråden Livets toppar och dalar