• snaily

    Livets toppar och dalar

    PB
    Skönt att det gick bra med din mamma! Hade hon också cancer eller?
    Jo, jag gillar broccoli och äter det en del, tycker jag äter ganska järnrik mat OCH tar Niferex varje dag men min kropp verkar inte ha fattat det riktigt. Nåja, har ju inte vansinnesdåliga värden och det vänder väl sen efter födseln när man inte behöver släpa runt på så mycket extra blodvolym.


    Natti natti!

  • snaily

    MSW
    Men fyy vad läskigt med allt blod! Nu får det väl allt ta och sluta!


    Muggles
    GUD vad du SKRÄMS, fy skäms!
    (rim där också )
    Jo, jag mådde ju så bra (fysiskt) och hade noll symptom så trodde verkligen inte på att jag var gravid. Samtidigt hade det ju inte kommit något blod heller men jag tog ju proggisar... så jag var rätt inställd på att det skulle se illa ut på VULet, istället fick vi tappa hakorna av att faktiskt se ett pickande hjärta!


    Koko
    Har du packat? Ha en superhärlig resa om vi inte skrivs innan dess!!


    Nu ska jag hasta iväg, ska ta en sväng till ett stort och jobbigt köpcentrum (inget för en lantis som mig ), har ett sånt där gratispaket att hämta ut på babyproffsen...

  • snaily
    BrudSommar2006 skrev 2010-10-02 14:29:18 följande:
    Usch, nu är dagen nästan slut och imorgon åker vi hem. Alltid lika trist när det är dags för hemfärd. Maken har tagit fram öronproppar för att klara hemfärden med Asrid i bilen, själv tycker jag så synd om henne och ser fram emot att hon ska bli lite äldre så att man kan underhålla henne mer i bilen så att hon inte ska skrika så hysteriskt. Tror att hon skrek i fem av de åtta timmarna det tog ner...

    Fyy så galet jobbigt, för alla inblandade! *skriver upp öronproppar på saker-att-köpa-innan-Ynglet-kommer-listan*
  • snaily

    Vinkevink!


    Här har man gått och blivit storstadsmänniska helt plötsligt, och då har jag inte haft tid med er riktigt


    Men det är högst tillfälligt, imorgon åker vi hem igen så ordningen blir återställd. Har faktiskt lite hemlängtan till lugn och ro efter dessa hektiska dagar. Har hunnit med en middag och teaterkväll med syster och föräldrar (teatern var INTE sevärd om ni frågar mig), en dag på stan inklusive kompisdejt, lunch och liiiite shopping (en st silkesmössa till nyfödd), sen konsert på Nalen igår kväll (Pernilla Andersson, mycket bra!) och idag har jag åkt pendeltåg till päronen och inväntar nu maken som är på väg. (Förutom allt det umgåtts en massa med syskonbarnen också - skavsår i öronen! ) Imorgon blir det pianosläpning och hemfärd. Puh!


    Trodde konserten igår skulle bli av det något mer stillsamma slaget, men det var rätt mycket drag på trummor och bas och hög volym, tror inte Ynglet gillade det nåt speciellt för det var väldigt mycket spark och bök i magen som jag försökte skydda med tröjor, jackor och armar. Antagligen är det inte så vanligt att foster dör av lite hög ljudvolym i några timmar men fick ändå lite dåligt samvete...


     


    TRIST med krånglande datorer och motorcyklar!! Sånt där ska bara funka, tycker man!


    Kan också berätta att jag mailat lite med Telis och hon verkar INTE ha fallit av jordens yta. Som tur är!

  • snaily

    Hej
    Får man titta in här bara för att vräka ur sig dåliga nyheter?
    Min mamma ska ju opereras för livmodercancer nu i veckan (fast det visste vi/ni redan) och nu har vi dessutom precis fått veta att makens mamma har lungcancer! Hon var väldigt kortfattad i sitt mail så vi vet inte hur omfattande eller vilken typ av lungcancer men hon lät väldigt dyster i mailet så antagligen är prognosen dålig.
    Stackars maken!

  • snaily

    Nenne
    Xyloproct är både smärtstillande och antiinflammatoriskt (innehåller kortison) till skillnad från Xylocain som bara är smärtstillande. Men det kanske var precis vad ni nyss kom fram till.
    Härligt med retreat hos mormor och morfar! Inga dagisbarn välkomna!


    Väntar för övrigt på att förkylningen ska slå till - umgicks ju med syskonbarnen i flera dagar och yngsta var riktigt härligt snorig. Brukar sällan komma undan utan något litet virus i present från dem.


    Ja, fabulofantastiskt bra val av nobelprisvinnare! Fast blev lite ledsen när jag läste läsarkommentarerna i DN, borde inte läsa sånt när man är gravidöverkänsliig.


    Börjat med en lista på en massa saker som behöver införskaffas inför Ynglets ankomst, kommer bombardera er med dumma frågor om sånt inom kort!

  • snaily

    När jag var i Stockholm köpte jag världens gulligaste lilla silkesmössa för nyfödda! Sen lyckades jag glömma den hos syrran och började grina när jag inte stolt fick visa upp den för maken som planerat. Men idag kom den med posten, hurra!
    (En sån här: www.waldorfbutiken.se/wpt/view/77/877/39877/ )

  • snaily
    viktualia skrev 2010-10-04 17:13:45 följande:
    Och stackars Ynglet vars både mormor och farmor har cancer!! *kramar om länge*
    Ynglet är än så länge lyckligt ovetande och tumlar runt i magen... men hemskt sorgligt när jag funderar över hur många gånger hoan kommer hinna träffa sin farmor? Mormor räknar vi kallt med ska bli helt botad och friskt... får väl veta mer om det i slutet av veckan.
  • snaily

    Oupsie
    Ja eller hur!
    Men skitjobbigt med din foglossning också! Stämmer in i PBs fråga och undrar vilken vecka DU är i nu?


    PB
    Jag är i v 30+6 nu och BF är 6 december. Det är fasen bara två månader kvar! (max!)

  • snaily

    PB
    Och Piggelin har BF... humdidumdidum, när var det nu igen? Början av november?


    Nu - blodpudding!

Svar på tråden Livets toppar och dalar