• snaily

    Livets toppar och dalar

    Parnassia
    Ingen fara alls, BF är långt borta, 6 december var det sagt. Havandeskapsledighet 60 dagar innan och så plockar jag ut lite semester innan dess också.

  • snaily

    Parnassia
    Men vad BRA att du såg till att få en förklaring till festmysteriet!! Det lät ju som en väldigt rimligt förklaring, dock fortfarande onödigt att babbla om festen på FB kan tyckas...


    Jösses ja, du som redan köpt julklapp, och Ynglet ska ju komma (långt) före jul! Och jag som har så mycket att göra innan dess! *drar djupa andetag*

  • snaily

    Blev förresten så sjukt sugen på JUICE efter allt juiceprat, kan du inte skicka hit lite sån där hempressad juice, PB? Typ nyss?


    Min äppeljuicecraving verkar dock ha avtagit och är just nu mer sugen på apelsinjuice, säkert bara för att vi inte har någon sån hemma... Säger spåkulan nåt om det, AM?


    Och igår kväll hade jag sån grav fil-craving (eller om det bara var vanlig hederlig hunger! ) att jag grät en skvätt över att filen nästan var slut, tills maken lovade att åka direkt före frukost idag och handla mer. Vilket han också gjorde.

  • snaily

    Parnassia
    Klart varje stol måste vara i ett eget paket, vad trodde du?


    Näe så sent det blev, igen... Godnatt på er!!

  • snaily

    September
    Håller med om Sweets kloka ord! Inte för att det gör saken lättare att hantera kanske, men det finns ju otroligt många skador och sjukdomar som läkarvetenskapen inte kan upptäcka (än).
    Snart MÅSTE det bara vara er tur att lyckas, så är det bara!


    Parnassia
    Jag vill också ha en Nilecity-dvd! Två backar läsk är en klassiker även hos mig, och många fler guldkorn!


    Nu måste jag skynda till jobbet för en alldeles för stressig morgon (en massa grejer inbokade nära inpå mitt barnmorskebesök, känns inge bra), ut och skrapa bilrutorna bara!


    Avslutar med att skicka en stor kram till Frejis om du läser här!!!

  • snaily

    Hej alla

    Vill börja med att säga förlåt för att jag det var jag som först trampade i klaveret med mitt första inlägg imorse. Borde självklart ha kommenterat på FB istället men av ren obetänksamhet och brådska blev det här istället. Den här dagen har verkligen varit skit från början till slut och just nu vill jag bara gå och lägga mig och grina. Minsta motgång stjälper övertrött och graviditetshormons-överkänslig snigel, verkar det som.

    Själv är jag en sån som egentligen gärna vill vara rätt anonym men sällan lyckas särskilt bra med det. Det är en himla svår och komplicerad fråga på ett öppet forum, där vi alla är så olika och har så olika åsikter i frågan...

    Kängu
    Tråkigt att intervjun inte kändes helt hundra! Håller ändå tummarna tills du får besked!

    Cicci
    Grattis till underhållande intervju!

    STORT grattis till körkortet fru E, det var du väl värd!!

    Vickan
    Oj vilken spännande jobbförvirring, men förstår att det känns lite kaotiskt samtidigt! Hoppas du kommer fram till en bra lösning!

    Nu tror jag att jag kryper in i mitt skal ett tag (men menar inte för evigt!).

    Kram till alla, ingen nämnd, ingen glömd!

  • snaily

    Två forum tror jag inte heller på, blir nog svårt och onödigt tidskrävande att hålla reda på.


    Brukar scrolla genom vinteroveralldiskussionerna - är det färdigavhandlat?
    Annars kommer här en kanske användbar länk:
    www.dn.se/ekonomi/basta-vinteroverallen-inte-alltid-dyrast-1.1170974


    Glömde igår -
    Hattis!
    HOPPAS dina föraningar stämmer! Tänkte du testa efter helgen?


    Tack för alla kramar!


    Igår blev jag väldigt mycket fattigare - bilen inlämnad för kamremsbyte (-5000 kr) och hämtade ut min nya dator (-4500). Bilen funkar men datorn är jag lite orolig för, den krånglade nåt vansinnigt igår kväll, kraschat Windows och blåskärm hela tiden. Fick den till slut att funka men den känns ju inte helt pålitlig... Är helt obekant med Windows 7 också så känner mig lite "vilsen" i den.


    Sovit kasst inatt - min väckarklocka gick igång helt oförklarligt kl 1, jag hade INTE ställt den på den tiden! Tror det spökar! Sen gick den igång igen som vanligt på morgonen. Hade bara precis somnat om efter att den väckt mig, sen blev jag väckt av jourtelefonen som gjorde mig klarvaken och tog nån timme att somna om. Tur att det är helg snart!! Närmare bestämt om 7-8 timmar... ledig och sovmorgon imorgon!


    *måste jobba*

  • snaily

    Muggles
    Lät som en riktigt skojig kräftskiva! Och du mår bra idag...?

  • snaily

    Koko
    Äsch då, får jag inte nöjet att knips-knipsa på ert köksbord nu då?! Det får bli nästa katt...

  • snaily

    AM
    Fyy vad läbbigt!! Skulle möjligtvis kunna våga knipsa lite på dina hårtoppar men inget annat! (Fast det vill du nog inte att jag gör, har inga som helst frisörtalanger!)

Svar på tråden Livets toppar och dalar