• snaily

    Livets toppar och dalar

    Izzie
    Jättegrattis!!!
    Såklart är det ingen som tar illa upp för att du berättar en sån viktig grej!


    Grattis på namnsdagarna till de som vill ta åt sig! (Alla som heter Åslög alltså )

  • snaily
    Lapinette skrev 2010-09-12 10:57:04 följande:
    Snaily – blev det Lenovo? Jag har en sedan ett halvår tillbaka (jobbdator) och är nöjd. Fast jag var även nöjd med min HP jag hade innan … den blev bara lite ”trött” mot slutet (inte tillräckligt med minne).
    Japp, det blev det! Fått mail om att den redan är skickad så hoppas få den nu i veckan, spännande ska det bli.

    Telis
    Åka till NY för att köpa en jacka... tja, varför inte! Kanske lite dyrare än vad frakten kostar, men roligare!


    MSW
    Mysigt med små kaniner!


    Konstigt väder idag, först dimmigt sen sol och ösregn om vartannat. Var en sväng i skogen och plockade lingon, just när det regnade en del så vi hade inte tålamod att plocka så mycket. Blir till att återvända någon annan dag och plocka mer, maken är storkonsument av lingonsylt så det är lika bra att plocka nu medan skogen är full. Av lingon alltså, inte av sylt


    Ätit kokta färska svenska majskolvar nyss, så gott så man kan dö!!


    Annars har jag inte så mycket spännande att rapportera, önskar bara helgen kunde sluta snigla sig fram... snart är det måndag, snaaaart!

  • snaily

    Fyller på med mer hemskt oviktig information i kapitlet Uttråkad snigel undersöker sig själv...
    Mätte min mage nyss - den som jag tycker plötsligt ser så liten ut - och den var 100 cm i omkrets på bredaste stället. (I och för sig efter middagen.) Inte SÅ liten alltså.
    Har även försökt lyssna på hjärtljud med stetoskop igen, Ynglet sparkade på stetoskopet men höll hjärtljuden för sig själv.

  • snaily

    PB
    Fy vad jobbigt det lät med lätt bortskämda gäster! Förstår verkligen att du känner dig trött och grinig!
    Vi hade ju besök av makens pappa och hans "flickvän" för några helger sen, henne har vi knappt umgåtts med alls tidigare, men hon hade ju med sig ALL mat de tänkte äta och bestämde enväldigt att vi skulle äta kräftor (och div annat som hon hade med sig) på kvällen (jag gillar inte kräftor men vem  hade frågat oss?). De hade till och med med sig egna bordsdukar och eget HUSHÅLLSPAPPER!! Hallå! Vi bor inte i en koja i skogen! hade jag lust att skrika.


    AM
    Skönt med lugn söndag!
    Är 100 cm mycket alltså? Har ju inte mätt där midjan sitter i vanliga fall utan lite längre ner, jag är väl rätt bred över ryggen kanske.

  • snaily
    passionsblomman skrev 2010-09-12 19:24:48 följande:
      Ibland undrar jag om folk fattar hur myket att äta som hela tiden erbjuds svenska ungar? Undra på att de kan kosta på sig att "inte tycka om" ditten och datten Eller att säga "jag är mätt". Fan, lite hunger är väl bästa förutsättningen för en middag? Eller är jag en galen sadist?
    Nej det är du verkligen inte!! Tvärtom mycket mycket klok!
  • snaily

    PB
    Maken hälsar att han håller med dig HELT!

  • snaily

    Kängu
    Förstår dig!
    De hade såklart med sig eget kaffe också. Och egen fil, egen kaviar, eget bröd, egen müsli, eget Bregott, egen skinka, egna ägg, eget fikabröd - ska jag fortsätta?!
    När jag dukade fram för frukosten så tog jag inte deras fil, utan våran redan öppnade (av exakt samma sort som deras) - då kommenterade hon "men det här var ju inte den filen vi köpte!"... Gissa om jag var trött efter den helgen.

  • snaily

    Kängu
    Ja eller hur! Och om tanken bakom var för att de "inte ville vara till besvär" så hade det ju rakt motsatt effekt. Fast det var nog inte tanken, snarare ren kinkighet och rädsla för att kanske behöva äta lite annan mat än man är van vid.

  • snaily

    Hej alla!


    Verkar ha blivit tillfälligt smygläsare när jag inte hänger med att skriva på jobbet. Men vad var det nu jag tänkte på...


    Fina tavlor PB!


    Porchez
    Fy vad jobbigt att du mår så dåligt!! Hoppas verkligen kuratorbesöket blir givande, och en vinkväll hos Vickan låter också som bra medicin! Kram!


    Kängu!
    Lycka till på jobbintervju imorgon!! Nyfiken på vad det är för jobb, och var!


    Oupsie
    Lät inge vidare med din flitigt-jobbande-men-inte-städande make! Du som har foglossning borde bara få ligga på soffan och bli uppassad tycker jag, det kan du hälsa honom!


    Vilka härliga bilder på Pricken, är det inte olagligt att vara så söt?!


    Själv har jag varit väldigt lat på motionsfronten på senaste tiden, men ikväll tog jag mig ut på en långpromenad med Korven, kände mig riktigt pigg för en gångs skull och funderade nästan på om hela den här graviditetsgrejen bara varit inbillning? Men när jag kom hem och tog av stora jackan var magen faktiskt kvar. Jag tycker den ser så liten ut men nu får jag kommentarer från nästan alla kunder på jobbet, så den syns nog.


    Även anmält oss till en hundkurs med början i oktober, känns bra att passa på innan Korven blir en stackars försummad "storebror". Kursen ska pågå en bit in i november så vi får väl se hur smidig jag kommer vara, om jag ens kommer kunna fullfölja hela... Men känns skoj att ha en kurs på gång, Korven vill så gärna "jobba" med något.


    Vet ni?! Jag har bara sex arbetsdagar kvar innan ledigheten!! (Tre kvar den här veckan och fyra nästa vecka, sen är det bye bye!)

  • snaily

    Just det - har också shoppat på allposters tidigare. Funkade himla smidigt! Det jobbigaste var att bestämma vad man ville beställa...


    Imorgon är det dags för besök hos den nya barnmorskan, hon som jag är lite skeptisk mot. Blir spännande att se hur det går.

Svar på tråden Livets toppar och dalar