• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Cicci - beslut ska tas idag men vi har inte fått besked om hur det gått. Och tänk dig om två år och en liten pojke från Sydkorea .

  • Lapinette

    Cicci - nej land är inte bestämt än så det kan ju bli någonannanstans ifrån men det senaste halvåret-året har vi varit inriktade på Sydkorea då den kön är kortast, barnen små och hälsosamma. Från Sydkorea kommer det ca 80-90 % pojkar.

  • Lapinette

    nenne - kom hit så kan jag schmälla lite ! Själv är jag förvånad att jag var så himla klok där i början (kanske min fd chef inte var så dum trots allt ). Någonstan mitt i det här skrivandet så gick den där klokheten över och ersattes med besatthet.

  • Lapinette

    Snorkis - skickar MASSOR med kramar. Vi förstår om du inte orkar svara på inbox men din idé med ett Worddokument låter himla smart. Vill du att vi ska inboxa våra mailadresser eller vill du att någon här inne tar hand om distrub. så att du slipper tänka på det? Men självfallet bara till sådana som "känner" dig.

    Usch och fy, lider med dig din och din man!

  • Lapinette

    Snorkis - när min väninna råkade ut för samma sak i fjol så var min första tanke att sånt där händer inte av idag. Jag hade aldrig hört det tidigare men som du säger nu när man pratar med folk runt omkring en så känner nästan alltid någon någon annan som ... men liktväl är det för HEMSKT! Har ni fått hjälp på sjukhuset, stöd och någon att prata med?

  • Lapinette

    STOR KRAM snorkis ... och vad skönt att ni har fått någon som hjälper er. Vet att min väninna (som råkat ut för samma sak) sa att de fick ett otroligt stöd från sjukhuset. Komma och prata, det praktiska .. ALLT! De hade agerat dunderbra. Hoppas ni får samma stöd.

  • Lapinette

    Cicci - usch vilken historia (poolen). Själv har vi en liten pojke på nära håll i familjen (min mammas sambos barnbarn) som drunknade när han var ute och simmade i en insjö med sin pappa. När pappan vände sig om var sonen borta. Minns inte om det var hjärtat eller epilepsianfall. Men pappan dök och dök men kunde inte hitta honom. Minns det som igår när min mamma ringde mig en vacker julikväll för en så där fyra år sedan och berättade detta. Jag skrek!

  • Lapinette

    Tittar in lite snabbt innan jag ska promenera hem från jobbet och ser passionsblomman - STOR KRAM TILL DIG!

  • Lapinette

    Fick precis ett sms från andra sidan Atlanten . Så det är på din blogg hon har skrivit... får googla för jag tog och lånade makens dator.

  • Lapinette

    Så typiskt nenne ... förresten, jag har värkar !

Svar på tråden Livets toppar och dalar