• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Men just i länder som är i krig kanske man inte lider av det där stresshormonen?

  • Lapinette

    Kanske är det ett i-landsproblem?! En slags hormon som bara finns bland karriärskvinnor. För männen lider väl inte av det?

  • Lapinette

    AM - så ni gillade huset jag länkade till?

  • Lapinette

    Cicci - vi ser fram emot dina berättelser runt det stora runda bordet!

  • Lapinette

    Snartis - det var inte igår!

    mugglan - har ni bestämt något gällande FET?

    ego - en av mina träningskompisar som kämpat som en galning för att bli gravid är nu i vecka 25. Hon ringde mig imorse för att bli lite uppdaterad och så fick jag numret till hennes läkare (har nämnt det tidigare här men inte gjort slag i saken). Här kommer tankar i stil med mugglans (fast i mindre omfattning för det här gäller ju faktiskt bara ett läkarbesök). Men jag har så svårt att ta ett steg tillbaka, närmare den där jäkla barnkarusellen. Ett läkarbesök behöver inte innebära det ... MEN jag vill inte börja hoppas igen, nya försök etc. Vi får se .. nu har jag telefonnumret iallafall.

  • Lapinette

    nenne - enligt min kompis så gör han något MHV-test (eller vad fasen det hette) som enligt henne kan utläsa vad som saknas och hur stor sannolikhet du har att bli gravid. Han sa bl a till henne att det såg svårt ut men att det inte var omöjligt, det var vissa "saker" som fattades och jag tror hon fick lite piller/hormoner att knapra på. Som du märker har jag nog inte frågat henne tillräckligt om all info men sen blev hon gravid och det har hittills gått vägen. Tidigare har hon fått tidiga missfall (typ 2-3 ggr).

  • Lapinette

    lunagarden skrev 2010-08-24 10:56:16 följande:


    Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var entjuv, Tarzan gick utan kläder å lekte med sin "apa" och Snövit levde ihop med 7 män, den slampan, Pippi jagades av soc och Emil söp sig full iunga år. Det här växte jag upp med, så klaga inte på hur jag blivit

  • Lapinette

    nenne - jag och maken diskuterade detta innan sommaren och så sa vi att jag skulle ringar under sommaren och boka in ett besök ... sen har jag dragit mig för att ringa väninnan. Dels var jag rädd att hon fått ett nytt missfall och dels är jag rädd för att dras med i den där skiten igen.

  • Lapinette

    nenne - jag kanske ringer och bokar en tid ... men ska prata med maken igen om det.

  • Lapinette

    BS - faktum är att jag skulle inte ens gå och undra! Jag har kommit så långt att jag inte ens försöker att bli gravid. Att jag faktiskt totalt struntar i det.  Att jag bara går och väntar på den dagen vi kommer då vi får ett meddelande om att vi har ett litet barn på andra sidan jordklotet som väntar på oss.

Svar på tråden Livets toppar och dalar