• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    snaily - du får meddela imorgon hur många som varit inne på din sida .

    Vet när vi diskuterade smygläsare här tidigare och jag hade typ 15 personer som hade varit inne och tittat på min sida under den tiden (typ 30 min). Vi tror vi är så jäkla anonyma här ... och lämnar ut allt men så är ju inte riktigt fallet. Vet att vi tidigare diskuterat detta om att byta forum ... men samtidigt då får vi inga nya trevliga tjejer till tråden.

  • Lapinette

    pb - kan man göra så??!! Jag har lagt in våra bröllopsbilder så särkskilt anonym är jag inte men jag uppskattade att titta på andras bröllopsbilder när vi planerade vårt bröllop så jag tyckte att jag borde ge lite tillbaka.

    Nej, nu är det även dags att nanna kudde här. Ska upp i hyfsad tid imorgon för 10.00 ska det hyras skinnställ, hjälm och motorcykel.

  • Lapinette

    Klockarbol - visst är internet fantastiskt!

    Go natt och ha en bra helg!

  • Lapinette

    snaily - jag har mest "gäster" som tittar på min sida dvs sådana som inte har nick.

  • Lapinette

    Jösses, vad ni är duktiga på att trixa till det (vilka som får se bilderna). Jag bara la upp den för typ en så där fyra år sedan (kanske den funktionen inte fanns då )?!

    Att det ska vara så svårt att slita sig från er. Nu bara MÅSTE jag logga ut och gå och lägga mig. BASTA!

  • Lapinette

    Tror pb sover ! Själv är vi uppe och förbereder för utfärd. Tyvärr har de ändrat väderprognosen IGEN och nu ska det komma lite regn utmed vägen. Hoppas de har fel.

  • Lapinette

    Tinga - ahhh... så hotellet i Växjö var helt ok ... då mindes jag fel. Får kolla in det där framöver. Själv har jag precis kommit hem efter hojhelg, kräftskiva och massa gott på Taxinge Slott . Maken är fortfarande ute och hojjar med brorsan.

  • Lapinette

    Telis - vi satt ute i badtunnan när regnet kom! Såg absolut ingenting och mammas gubbe sprang in och hämtade paraplyn. Helt galet vad det öste ned (försökte rädda skumpan vi hade i glasen). Tur i oturen så kom aldrig skuren när vi åkte motorcykel.

  • Lapinette

    Telis (igen) - ja Taxinge är verkligen livsfarligt och speciellt denna årstid när det kryllar av getingar som drar sig till sött.

Svar på tråden Livets toppar och dalar