• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Piggelin - du kan ju alltid försöka att spamma!

  • Lapinette

    Lunagården - nej till den ska det vara kall Oboy!

    Dricker varken Oboy och trodde faktiskt inte Skogholm fanns längre.

    Men nu till en mycket viktig fråga. Dessertprovningen var billigare än jag räknat med så jag har lite pengar över. Ska jag köpa en kokbok (desserter) och i sådana fall vilken eller ska hon få choklad/sött för pengarna?

  • Lapinette

    pb - det kanske finns en i blandningen jag köpte ... men hur ska jag kunna föra den vidare i cyberspace??!!!

    Jag och mina desserter igen ... tips på en bra dessertkokbok!

  • Lapinette

    Piggelin - för att vi inte har någon torktumlare och det är så jäkla trist att hänga tvätt i lägenheten. Nere i tvättstugan kör vi typ 3 maskiner i veckan och allt är torrt efter en timme. Superenkelt!

  • Lapinette

    I det perspektivet ärdet VÄLDIGT konstigt att du inte sa ett pip om din mage förrän så sent hörru´!


    - Fullpoängare till passionsblomman!   

  • Lapinette

    med risk att få något hårt i huvudet av Piggelin . Kram på dig gumman, tycker om dig ändå men där var du definitivt inte glappkäft.

  • Lapinette

    pb - maken gillar de mesta smaker men just kaviaren förstår han sig inte på. När han bodde här första gången (det året vi träffades) så gick det en reklam på tv för Kalles Kaviar. Någon som smetade en macka överfull. Så han gick in på Konsum och köpte en tub, gjorde som på tv och tog en tugga ... uuuäääk var reaktionen.

    Oupsie - kanske brodern min tycker det också det enda är att han inte vet om min idé än och kanske redan har köpt present. Den går tyvärr bort om han inte är med på den för det blir lite väl dyrt att köpa för två (så hans fru kan följa med också).

  • Lapinette

    Hmmm... googlar och funderar på något av Leila Lindholm. En kompis brukar alltid bjuda på något från hennes kokböcker.

  • Lapinette

    Oupsie - min mamma ringde idag och undrade vad maken vill ha. Han säger att han inte vill ha något och jag kan inte komma på nåt. Mamma funderade på tvålar! Ja, vad ska man säga ... han använder duschcreme inte tvål. Köp en flaska vin eller en skumpa istället så vet vi att den blir använd. Min mor är inte så bra på presenter heller. Tror maken fick bbq såser i julklapp ... vi bor i lägenhet och har ingen grill!

    Sen alla dessa smågåvor som föräldrar/min mamma och makens mamma absolut bara måste köpa när de är ute och reser?! Har en dvd om la Reunion, har någon tavla på papyrus från Egypten, dukar från Canarieöarna, kuddar från Indien. Det är ju i självaste verket hopplöst att hela tiden behöva säga KÖP INGET! Hoppas jag inte blir sån där själv när jag blir mamma.

  • Lapinette

    Fru E - jag är inne och kollar på Leilas "one more slice" eller "piece of cake". Hmmm.. ska nog gå förbi bokhandlen i nästa vecka. För då får hon ju en present (något att ta i och ha kvar) + dessertprovningen som vi ska göra tillsammans.

Svar på tråden Livets toppar och dalar