• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    AM - kärlekshandtag betyder en sak MYCKET KÄRLEK!

  • Lapinette

    Oupsie - hur mår du?

    Småkryp ... blääää!!!! Det gick löss i min skola när jag var liten och min bästa kompis fick det (hon sov över hos mig). Snacka om att det kröp i hela kroppen på mig ... men jag klara mig .. pust!

    Har också svårt att tro på himlen men samtidigt så vill jag liksom inte tro att det tar slut i o m döden utan att man vaknar upp i en annan själ på en annan plats någon dag.

  • Lapinette

    Oupsie - grattis till huset men mindre skoj med illamåendet.

    mugglan - jag suger ut det mesta jag kan också oavsett vad som händer därefter.

  • Lapinette

    Många har gjort hemska saker i religionens namn. Skulle man istället sluta försöka få andra att tycka som en själv och istället leva efter de värden och normer som religionen sätter upp så skulle nog världen bli en ganska trevlig plats att leva på.

  • Lapinette

    Tror vi hade ytterkrukor till våra stora palmer när vi bodde i Cannes. Lämnade allt till fastighetsmäklaren och grät en tår .

  • Lapinette

    Tycker det är trevligt med presenter och att följa årsdagarna men ska erkänna att jag inte heller har gjort det . Vi brukar hitta på något tillsammans ... och för det mesta innebär det ett restaurangbesök i toppklass.

  • Lapinette

    Kikar in och ser att nenne fortfarande verkar vara hemma. Är det inte dags snart??!!!

    Cicci - helt rätt! Inte missar jag SYTYCD även om min absoluta favorit Alex är skadad och inte med längre.

    Piggelin - skönt att överlämningen till vikarien kommer att ske under en längre tid ... och utifall att, man vet ju aldrig när den lilla kommer (tänker på min väninna som skulle ha gått parallellt i en månad men lillkillen kom en månad för tidigt)

    Telis - förstår att det blir lite dyrt att besöka gallerior hela tiden men ta med dig en bok och åk tunnelbana med honom .

    Ego - inget nytt under solen mer än att jag har så fruktansvärt ont i benen, träningsvärk precis i varenda muskel. Vakna flera gånger i natt för att det var smärtsamt att vända sig i sängen.

  • Lapinette

    Jag hoppas dock på att bli en kanin eller kanske en hund hos några riktigt snälla människor i mitt nästa liv ! Bli serverad mat, hoppa runt på en gräsmatta på somrarna och ständigt få en massa kel.

Svar på tråden Livets toppar och dalar